Pomik zadnjega stekla ne deluje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Balki

Pomik zadnjega stekla ne deluje

Odgovor Napisal/-a Balki »

Živjo,

Imam težavo in sicer na Meganu letnik 2005 mi ne dela pomik zadnjega levega stekla. Težava je pa še v tem, da če probam parkrat odpreti zadnje steklo potem neha delovati tudi prednje levo steklo.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo.

Hvala
Uporabniški avatar
revier

Re: Pomik zadnjega stekla ne deluje

Odgovor Napisal/-a revier »

Po vsej verjetnosti ti je šlo eno stikalo za odpiranje stekel. Doma imam megana 2003 in se mi ne odpira desna/sovoznikova šipa, in to samo zaradi pokvarjene tipke na sovoznikovi strani, ko sem tipko premenjal(iz kolegovega megana) je vse delovalo normalno.
_mare_

Odgovor Napisal/-a _mare_ »

Lep pozdrav. Imam sledeč problem, steklo na zadnjih desnih vratih je šlo samo od sebe dol in noče več gor. Gre se za MEGANE 2 2008, 5 vrat (berline). Nekaj sem že po angleških forumih gledal, pa vsi omenjajo da gre k hudicu nek "Temic modul", pa me zanima, če je kdo imel podobne težave, oz. jih je uspel odpraviti, mogoče pa tud kdo pozna, kakega dobrga avtoelektričarja v okolici dolenjske NM :?:
machop

Odgovor Napisal/-a machop »

Pozdravljeni!

Tudi meni pri meganu II nagaja pomik prednjega voznikovega stekla. Večino časa ne dela včasih vendar zelo poredko pa še uspem odpreti in potem zapreti okno. Imate kakšne nasvete?
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Kot prvo ne odpiraj in zapiraj več okna. :) Potem bo pa treba pogledat ali zafrkava stikalo ali mehanizem v vratih. Stikalo mislim da lahko zamenjaš z stikalom iz kakšnih drugih vrat in poskusiš, če ne pa tapeto dol pa mehanizem pregledat.
Slika
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ne probavaj s stikalom iz drugih vrat, lahko pa iz drugega megana, vendar glej da bos iz tistega megana vzel stikalo, ki je namenjeno dviganju in spuščanju točno za tisto šipo katera tebi ne deluje, drugače varovalke letijo :)
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Aja? Se opravičujem, sm mislu da so izmenljiva. :)
Slika
Odgovori