Živjo, zanima me ali se je že kdo s tem ukvarjal... Gledal sem obd priključke in vidim da tehnika zelo hitro napreduje. Zdaj pa me zanima;
ali ima moj clio obd priključek, kateri priključek je in ali ta zadeva za doma deluje. Gledal sem nekaj takega http://m.ebay.com/itm/261357524568?nav=SEARCH" onclick="window.open(this.href);return false;
malo sem brskal in v večini primerov ugotovil da naj nebi imel obd 2. Kaj lahko v tem primeru uporabim? 100 € in več ne mislim dajati.rad bi ga priklopil na PC. Hvala za pomoč in ideje.
Lp
clio 99 1.4 rt obd
Re: clio 99 1.4 rt obd
V kolikor si 100% da tvoj klio nima takega priklopa kot je na sliki, imaš OBD1 priklop, ki je bolj okrogel in malo manjši, pini pa so večji. Vse kar potrebuješ je adapter, ki omogoča priklop na tak konektor in si zmagal.
Vendar se mi zdi, da bi tvoj clio ker je letnik 1999 že moral imet novejši priklop, namreč starega imajo zelo stari avti kot npr. 21ka, 19ka ipd.
Nahaja se na sredinski konzoli pri predalčku za cigaretne ogorke. Odpreš, snameš ven in spodaj je konektor.
Vendar se mi zdi, da bi tvoj clio ker je letnik 1999 že moral imet novejši priklop, namreč starega imajo zelo stari avti kot npr. 21ka, 19ka ipd.
Nahaja se na sredinski konzoli pri predalčku za cigaretne ogorke. Odpreš, snameš ven in spodaj je konektor.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car