Laguna II senzor odprtih vrat
Laguna II senzor odprtih vrat
Zgleda,da imam v okvari senzorje za odprta vrata namreč zazna mi samo zadnja D vrata no če so vrata dalj časa odprta mi zazna tudi ostala. Ima kdo kakšno izkušnjo kako je s tem se da kako popravit ali je treba nabavit komplet novo ključavnico?
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: Laguna II senzor odprtih vrat
Posledično se ti verjetno tudi lučke na vratih ne prižgejo, vsaj pri meni je bilo tako, jaz sem našprical ključavnico na vratih z WD-jem in to tko pošteno, da je priteklo spodaj na vratih ven, najbolj kar z tisto cevko, ki jo dobiš zraven in zaenkrat dela.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
.
Zadnjič spremenil Marsovcek, dne 23 Apr 2014, 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja tudi lučke ne gorijo,sej pravim če so pa več časa odprta vrata pa jih zazna mogoče so res samo slabi kontakti.nekaj sem že našprical ma ni nič bolše.Bo treba oblogo vrat dol pa vse prekontrolirat
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Ja seveda je problem v kontaktu na sami klučavnici, še to lahko narediš, vzemi en izvijač in tisti riglček, ki zaklene vrata malo premigaj, samo kljuko pa drži odprto, pa mal glej vmes kdaj ti bo zagorela lučka na vratih.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Sem vse spihal in prešprical z kontakt sprejem pa je stanje enako.Klučavnice pa nisem ven jemal ker nevem če jo bi zazaj skupej dal sem pa vse kable z nje odstranu pa našprical.
lp
lp
- jeronimo10
Men se je to začel dogajat na Espace na sovoznikovih vratih, ko so bila odprta se ni prižgala niti notranja osvetlitev niti indikator na armaturki... Rešil sem z wdjem in malo pred*kal ključavnico. Zaenkrat dela BP 
Meni špricanje z wd ne pomaga včasih če so dal časa odprta se prižge,pa še to poredko.Imam pa novo teževo ko spustim gas mi spredaj pri kolesih nekaj poči kot da bi s kladvom udaril, podvozje sem dal pregledat pa nima nič zračnosti,mehanik je rekel da je slišat ta pok v volanski letvi vendar nima pa nič zračnosti meni se pa zdi da zvok prihaja nekje iz amortizerja,ko vrtim volan na mestu ni nič slišati. 
Polosovina?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ne vem kaj je,ko je avto na dvigali in nahitro rokneš bilokatero levo desno je slišat nekaj v volanski letvi spet drugič je slišat kit da bi bilo nekaj slišat v amortizerju(mogoče se zvok prenaša)letev pa nima nič zračnosti in je suha občutek pa daje da je nekaj od letve proti volanu ma to so samo ugibanja dokler se zadeve ne razkopa,samo ne vemo kje bi začeli 
končnik poglej.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
končniki so ok. imajo pa polosovine luft,smo dvignili samo eno kolo in v brzino dali,dokler je bil volan naravnost je bilo v redu ko sem ga pa obrnil levo ali desno je pa avto začel potresavati.tako da zdej moram nabaviti polosovine in upam da bo pol mir s temi jajcami.. 
Ne verjamem da so zrok polosovine. Vseeno pa poročaj (sploh če si se zaj..l).
Btw - pri meni smo 3x iskali vzrk, pa nismo našli končnika. Ko sem ga pelja na preventivni tehnični pregled, se ja na "hidravlični telovadbi podvozja" takoj pokazalo ogoromen luft v končniku.
Btw - pri meni smo 3x iskali vzrk, pa nismo našli končnika. Ko sem ga pelja na preventivni tehnični pregled, se ja na "hidravlični telovadbi podvozja" takoj pokazalo ogoromen luft v končniku.
LP, Samojed
tudi sam bi raje videl da bi bil kakšen končnik ali pa dva pa nima nobeden zračnosti polosovine pa imajo kar precej lufta ko jih z roko premikam.
Sinoči smo zamenjali polosovine in na probni vožnji ni bilo pokanja.Samojed napisal/-a:Ne verjamem da so zrok polosovine. Vseeno pa poročaj (sploh če si se zaj..l).
lp