Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
cena antene?
cca 14€
v btcju v hali A spodej
ni velik, tnx
mam občutek da bl en ku.. lovi v lj recimo najde max 5 programov.. vključno z val 202 in ARS
to je za imiđ, kešnga učinka pa z ojačevalcem signala itk ni 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Jaz sem tudi menjal anteno (za krajšo različico), sicer mi število postaj katere najde ni pretirano vpadlo, sem pa opazil več motenj v signalu ko se vozim okoli.
Tako kot je Jurko predlagal, ojačevalec signala, original anteno nazaj ali pa pač poslušaš le CD/USB. :p
Tako kot je Jurko predlagal, ojačevalec signala, original anteno nazaj ali pa pač poslušaš le CD/USB. :p
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Približn en let sm se vozila brez antene oz. brez tega da bi delal radio. Zdej k mam usaj 3 postaje sm kr zadovoljna 
a ko si vezu tega sharka si vezu se neko vezje ko je kao ojačevalc za signal?
Ubistvu sem jo mogu razdret ker so bli prklučki prekratki in napačni.. In je blo najlaži komplet razkopat pa na vezju zamenat žice.. Uzev sm jih pa kr od prejšne antene najbl simpl.. Drgač pa tisto vezje ma vsaka antena potem sm razdru tud original (zrd ferbca) in ma isto sam malenkost manšo zadevo (prilagojeno velikosti antene)
zadnic mi je reku kolega ko je sesul anteno na cliotu, da je hotu dat sharka gor, in da bi mogu dodano nekam uspodi pod streho potegnat +(plus) za nek ojačevalc signala da bolš vleče antena.
ja megan ma že v osnovi na original antenci + tko da sm samo odšipnu iz ogirinala in dav na šarkija.. pa šarki je meu sam 155 cm kabla za anteno tko da sm še tistga pol zamenu z original pa še prkluček je biv gor tko da ni blo dodatnih komplikacij..
Tko lepo je zasnežen 

1x v roku 14. dneh, je v planu dt vzmeti gor. Spredi bo nižji za 5 cm, zadaj pa 3,5 cm. Kupljene pri MV Sport.
Tut glavni servis se bo delu in me zanima, če kdo ve, kje je filter kabine? Da bi par stvari s fantom sama zamenjala, da neb mehankarjem tok plačevala
Zračn filtr sm pa že zamenala

filter klime oz. kabine mas spodaj pri sopotjikovis nogah. cista tam spodaj pod armaturko. Snames to plastiko kre strani in ga vidis tam not. dobijo se na netu tudi tocna navodila. se ga pa samo izvlece. lp
Aha, zihr ne smel bit tok zakompliciran. Hvala