Res super izgleda tale laguna. Meni sicer ni všeč barva zimskih platišč, jaz bi pustil kar takšne kot so bile, ampak to je pač subjektivno mnenje. Je pa res, da izstopa (platišča mislim). Drugače pa še enkrat, samo pohvale glede izgleda.
Platišča grejo čez mesec dol z avta in bodo za prihodnjo zimo v drugi barvi...drugače pa bo čez nekaj dni leto okoli, prevoženih skoraj 18k km, nobenih napak v prvem letu, tam pri 20k km mislim peljat na 1.servis, danes sem odstranil nekaj zračne rje, avto opral in zaščiti z tekočim voskom. Sveti se bolj kot pa ko sem ga kupil in prvič pripeljal domov.
MIsliš da bo čez mesec dni že za vozit letne?
Tudi sam komaj čakam, da dam letne gor, sam če bo mrzlo še nebo za vozit.
Drugače si ga pa fajn spucal. Jaz bom pa mel generalno ko menjam gume.
lp
Laguna je prejšnji teden obrnila 20k km...med počitnicami pa smo obiskali spet hrvaško istro. Poraba ob polno naloženem avtu 6,4L, proti dol tempomat na 130-140, nazaj 150-160. Pokurjeno za 850km goriva.
Maš mogoče link od menjalne ročke? Pred časom sem videl na ebayu enakega, zdaj pa ga več ne najdem
Prej si imel navadno usnjeno ali ono ročko od GT? Moja je navadna pa je začela luščiti zaradi švicanja roke
A ma to je originalna ročka ali ne? Ker men se zdi, da je tista original 100€,ali se pač motim? Kakšen je pa, kaj občutek pri prestavljanju, sam tudi razmišljam, da bi jo zamenjal, ker ta original v cliu mi ne sede...