Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Re: Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Kje lahko dobim take renault klub nalepke ? Drugače pa je super lep avto.
Pri včlnitvi v klub jo dobiš, skupaj z majico 
Ja ja.drhouse napisal/-a:To maš črne Silverstone-ke gor?
Še vedno nisi spucal tablice?!??!? Jaoooo....kdaj bomo polirali odbijač?
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Saj sam vidiš,da ni cajta.Če nisem v službi potem sem v delavnici.Moja je že rekla,da lahko posteljo odpeljem tja. 
Nekaj novega.Kupil sem platišča(ne me vprašat za ime)za zelo zmerno ceno.Gledal sem le na to,da so čim lažja. 9,1kg.

Clio rs 197
Malo nekaj novega čeprav ,je že not od oktobra.

To pa bom z nečim še moral pokriti.

Volan je za ceniti in pol še bližje telesu.

Pri motorju se je tudi nekaj delalo,kar pa na žalost nimam poslikano,ker sem se čisto spozabil.Filigravsko obdelan sesalni del komplet.Pred in za loputo tudi.Vsi stiki so v nulo.O pridobljenih ali izgubljenih konjih pa nebom pisal.

To pa bom z nečim še moral pokriti.

Volan je za ceniti in pol še bližje telesu.

Pri motorju se je tudi nekaj delalo,kar pa na žalost nimam poslikano,ker sem se čisto spozabil.Filigravsko obdelan sesalni del komplet.Pred in za loputo tudi.Vsi stiki so v nulo.O pridobljenih ali izgubljenih konjih pa nebom pisal.

Uf,zdaj kako naj razložim.V glavnem volan komplet držijo štirje vijaki.Ko popustiš te vijake potem lahko premikaš volan not in k sebi eno malenkost.Pri enem od teh vijakov (se točno ne spomnim pri katerem)je en del železa ukrivljen glih zaradi tega,da se nebi dalo premikati.To je ena vrsta varovala.To samo odlomiš in potem imaš daljši hod.S tem da,pod zadnja dva vijaka daš po tri podloške,zaradi ene izbokline.
Fajn tale školka pa si kej homologerov al ? Drgač pa probi plastiko od original zicov ponucat (če ti je ni škoda).. Mal obrežeš pa mogoče gre 
Ne saj je brez papirja.Saj ne konplicirajo okrog takih stvari,vsaj tu pri nas ne.Če na zunanjosti kaj spremeniš, pa je druga pesem.Za sedež bom že nekaj stuhtal,ker mi je res škoda original predelovat.Že zaradi prodaje avta.Storz napisal/-a:Fajn tale školka pa si kej homologerov al ? Drgač pa probi plastiko od original zicov ponucat (če ti je ni škoda).. Mal obrežeš pa mogoče gre
kaj pa kšn poliestr ? alu folia pa purpen pa gasa..
Aja a mogoče veš če tok školkaste sploh lahko homologeraš ?
Aja a mogoče veš če tok školkaste sploh lahko homologeraš ?
Zdaj sem se spomnil, pomoje imam še plastiko pri zicu od Clia 2 RS. Če ne drugega jo kaj obrežeš in za silo položiš gor. Samo bi rabil preveriti, če e nisem že zabrisal stran, če jo nisem jo pošljem gratis.
Sicer pa poiščeš kako črno plastiko in malo predelaš.
V naših koncih je glede homologacij zadev odvisno od policajev. Eni ne težijo, drugi so me pa pri serijskem RSu spraševali za homologacijo.
V naših koncih je glede homologacij zadev odvisno od policajev. Eni ne težijo, drugi so me pa pri serijskem RSu spraševali za homologacijo.
Clio rs 197
Se priporočam za plastiko.Symon napisal/-a:Zdaj sem se spomnil, pomoje imam še plastiko pri zicu od Clia 2 RS. Če ne drugega jo kaj obrežeš in za silo položiš gor. Samo bi rabil preveriti, če e nisem že zabrisal stran, če jo nisem jo pošljem gratis.
Ja eni še za serijske gume težijo,ker nimajo pojma.Imam enega kriminalista kolega pa je tudi rekel,da pač na kakega lahko naletim da bo konplicira.Imam pa prednost,da živim v malem kraju,kjer se vsi poznamo.
Skoraj pozabil. Plastike nimam več, izgleda sem jo med čistilno akcijo zabrisal stran.