Volanska ovojnica scenic 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
lukke

Volanska ovojnica scenic 2

Odgovor Napisal/-a lukke »

Zdravo!

Crknila mi je volanska ovojnica na scenicu 2...pa me zanima če se da to kje cenej zrihtat kot pa za 235 evričev, tolko namreč stane na pooblaščenem servisu. ? :(
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Volanska ovojnica scenic 2

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ali se ne da stara popraviti??

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
lukke

Pozdravljeni!

Se da to popraviti?...vsi so rekli da pride v poštev samo nova in da se stare ne da popraviti?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Seveda se da popraviti, res je, da je samo popravilo odvisno od narave okvare. Največkrat se zgubi stik na spoju - to se ponovno pocini, nastavi na sredino in "gasa"

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
benč

Odgovor Napisal/-a benč »

Zdeva ni tako enostavna, popraviti se jo da - tako kot je napisal Fan...ampak to mora narediti nekdo, ki to ''zna'' - je dokaj delikatna zadeva in da ne vlivam preveč upanja, največkrat kajkmalu spet crkne.

To je kr standardni problem na Meganih in Scenicih s to posrano (se opravičujem za izraz) ovojnico.

Jaz bi svetoval novo, vsekakor pa lahko poskusite popraviti obstoječo.

LP
Slika
Uporabniški avatar
lukke

Aha. Malo sem tudi poklical po okoliških odpadih, eden mi jo ponuja za 50€, drugi za 70€.
Verjetno se najbolj splača kar novo vzet? če mi rabljena spet kmalu crkne sem vrgel stran še ta denar. Lp
Odgovori