Megane Gt-line
Re: Megane Gt-line
včerajšna poraba 150km prevoženih,z porabo 6,3 L vožnja res na izi. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Jaz sem jo imel enkrat 6.1l ampak to ni bila vožnja zame. Jajcanje
Bom videl kolko bom imel drug teden v kranjsko. Verjetno nad 8l.
Ker nevem kje zastaviti vprasanje bom kar tukaj,je kdo ze poliral avtomobilsko steklo imam crto na steklu in me nervira.?

Sam sicer še nisem tega delal, sem pa slišal da se baje da odpravit površinske praske. Malo povprašaj na carglass ali podobno. Mogoče ti bo pa kdo kaj vec znal pomagat. Lp
hvala za prijazen odgovor sem tudi sam razmišljal v tej smeri ju3 pokličem na karglas in se pozanimam kako in kaj. 

lp, no sem bil na servisu, in kaj smo ugotovili, nič, cvili naprej, snel je znanji jermen, prižge motor, cvili naprej, med tem odide v skladišče po en plastičen zatič od koloteka, stopim zraven malo gledam in premišljujem..... ok sestavi zadevo nazaj, malo debatirava... In ko pridem domou, jaz kot jaz, mi ne da miru in rečem to jaz že nebom poslušal... Se spravim zraven, še enkrat kolo dol, kolotek ven, tak da sem prišel čim bolj zraven glavne jermenice in posušam. Nato pa vgasnem in začnem malo tipat z roko in ugotovim da imajo novejši 1.6 za to prvo jermenico in pred mikrojermenom plastično zaščito (kao preprečuje da nebi v primeru ko bi zunanji jermen odtrgalo not potegnilo pod mikrojermen....pa tudi za kakšno svinjarijo da ne pride not) Primam tole plastiko in jo malo napnem not malo potolčem po njej z izvijačom, prižgem avto in glej ga.. tišina. Tak sem bil jezen na servis, da nimajo 5 minut časa za razmislek kaj bi lahko bilo, ker sem vedel da kaj večjega ne more bit saj je bila do zdaj tišina. Ta plastika je nekje hodila zraven jermena in ker jermen tudi ne gre 1000% ravno je cvililo. Skratka 1:0 zame
Pa še slika da se vidi o kateri plastiki govorim

Tako da lahko grem zdaj miren na dopust
lp
Pa še slika da se vidi o kateri plastiki govorim

Tako da lahko grem zdaj miren na dopust
lp
vrjetno tista za glavno jermenico 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Jap, tista ki se jo vidi za glavno(rjavo) jermenico.
Lep pozdrav,
Evo kaj je novega na avtu, sem se zadnjič malo igral in naredil tole

Izpadlo je enkratno, sem zadovoljen. Na idejo sem pa prišel, ko sem mojo enkrat čakal v avtu pa gledam malo pa me prešinilo kaj če bi jaz to preoblekel
da nebi gledal te plastike.
Odstranim še vedno lahko pa se nikjer nič ne vidi
lp
Uroš
Evo kaj je novega na avtu, sem se zadnjič malo igral in naredil tole

Izpadlo je enkratno, sem zadovoljen. Na idejo sem pa prišel, ko sem mojo enkrat čakal v avtu pa gledam malo pa me prešinilo kaj če bi jaz to preoblekel
Odstranim še vedno lahko pa se nikjer nič ne vidi
lp
Uroš
Kje si nabavil materijal?
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
V ms na slovenski ulici, meter trgovina. Lp
@UrosJ
ti si že obvladal akustiko ali tisti,ki mogoče ve.Zanima me kateri kabli(barva) so za zadnje zvočnike? Montiral bom v zadnjo polico in kable bom vlekel kar iz stebrička oz. tam kjer so najbližje,zato me zanima kateri so.
ti si že obvladal akustiko ali tisti,ki mogoče ve.Zanima me kateri kabli(barva) so za zadnje zvočnike? Montiral bom v zadnjo polico in kable bom vlekel kar iz stebrička oz. tam kjer so najbližje,zato me zanima kateri so.

Pozdravljen, ja res je da sem mel vse razmetano in vs euredil , ampak si me tukaj dobil, ... zazadnjega desnega vem da je bela z rjavo črno pa zelena z rjavo črto. Vsaj pri mojem je tak. MIslim da ti bo to kdo težko povedal, radio odstrani pa, odklopi konektor na zadnjih vratih pa premeri. Ej sory ampak se ne spomnim, na slikah pa ne najdem vseh konektorjev, samo desnega sem našel. lp

Plastiko odstranil kako sedaj dobim radio ven,kje ga se drži?