dvopodrocna ventilacija
dvopodrocna ventilacija
Zdravo!
Kaj je v okvari ce se samo sovoznikova stran odziva na nastavitve temperature? Voznikova stran pa stalno piha mrzlo..
Hvala in lp
Kaj je v okvari ce se samo sovoznikova stran odziva na nastavitve temperature? Voznikova stran pa stalno piha mrzlo..
Hvala in lp
Re: dvopodrocna ventilacija
Pozdravljeni
Kakšen priklop na tester, bi skrajšal pot do rešitve...............
Preverite pravilno delovanje motorčkov/loput, senzorja temperature ............................
Lep pozdrav
Kakšen priklop na tester, bi skrajšal pot do rešitve...............
Preverite pravilno delovanje motorčkov/loput, senzorja temperature ............................
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tester ne upam ker bo pregorel od napak =P..
Salo na stran, na koncu bo itak treba.. Prasam ce je kdo imel tako izkusnjo in tocno ve kaj narest..
Gre se pa za Vel Satis, 2002 letnik.
Lp
Salo na stran, na koncu bo itak treba.. Prasam ce je kdo imel tako izkusnjo in tocno ve kaj narest..
Gre se pa za Vel Satis, 2002 letnik.
Lp
če ti lopute odpira in zapira normalno, ti je crknil klimatronik, zelo velika verjetnost, lahko pa še probaš uni senzor pod ogledalom. Pri meni na laguni je klimatronik, menjal senzor v ogledalu, lopute se odpirajo zapirajo normalno, vsi motorčki delajo, napake pa ni blo nobene za videt na testerju, čakam pa na "novega"
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Fuego 85 napisal/-a:Zdravo!
Hvala in lp
po vsej verjetnosti ti je šel mešalni motorček na levi strani...
Clio, kje pa se nahaja mesalni motorcek =)? Kje v drobovju armaturke al je easy fix? Tole se ne slisi prav drago, bi sprva tega probal zamenjat
... Ker drugace vse deluje, lopute se premikajo, zrak se usmerja kamor nastimas, pri sovozniku vse bp... Edino pri meni stalno piha mrzlo, ne vem s cim sem se mu zameril
Lp
Lp
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Pri meni je bil problem na sovoznikovi strani, zataknil se je motorček za mešanje zraka, dokaj easy popravilo, ni bilo dosti podiranja, je pa to pri laguni 2