Twingo RS nakup ?!
Twingo RS nakup ?!
Pozdravljeni. zanima me koliko je po vaše vreden takle avtomobil
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=788 ... 01.6%2016V" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali je vreden 5000€ ?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=788 ... 01.6%2016V" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali je vreden 5000€ ?
Re: Twingo RS nakup ?!
Pozdravljen,
Ne vem zakaj ampak občutek imam da lastnik ne ve točno kakšen avto sploh prodaja (glede na napake pri opremi 16" platišča namesto 17", 5x airbag verjetno bo pravilno 4 ali če je doplačal 6, volan ni nastavljiv po globini pa tudi multifunkcijiski ni), tako da se bi dalo verjetno še kaj spustit ceno. PO mojih izkušnjah bi rekel da je ta eden tistih, ki kupijo nov avto in to tistega najboljšega predvsem pa najdražjega, pa čeprav ne vedo zakaj je toliko dražji od najcenejšega twiga. Ponavadi je od takih nakup kar dober, ker avta niti približno ne izkoristijo in pa seveda tudi servisirajo na pooblaščenncih pa naj stane kolikor hoče.
Bistvo: če je res prvi lastnik in nepoškodovan in redno servisiran mislim da je vseeno vreden 5000EUR , samo še tiste grozne prevleke odstraniš in je to to.
Če boš šel gledat ti lahko še kaj več povem o morebitnih napakah na katere moraš biti pozoren.
Lp
Ne vem zakaj ampak občutek imam da lastnik ne ve točno kakšen avto sploh prodaja (glede na napake pri opremi 16" platišča namesto 17", 5x airbag verjetno bo pravilno 4 ali če je doplačal 6, volan ni nastavljiv po globini pa tudi multifunkcijiski ni), tako da se bi dalo verjetno še kaj spustit ceno. PO mojih izkušnjah bi rekel da je ta eden tistih, ki kupijo nov avto in to tistega najboljšega predvsem pa najdražjega, pa čeprav ne vedo zakaj je toliko dražji od najcenejšega twiga. Ponavadi je od takih nakup kar dober, ker avta niti približno ne izkoristijo in pa seveda tudi servisirajo na pooblaščenncih pa naj stane kolikor hoče.
Bistvo: če je res prvi lastnik in nepoškodovan in redno servisiran mislim da je vseeno vreden 5000EUR , samo še tiste grozne prevleke odstraniš in je to to.
Če boš šel gledat ti lahko še kaj več povem o morebitnih napakah na katere moraš biti pozoren.
Lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
Imam g anamen gledati ja mogoče veš kakšna je originalna debelina nanosa laka ?Andyr26 napisal/-a:Pozdravljen,
Lp
Če ga dobiš za 5000€, si zmagal.
Glede na to, da ima 17" ima po vsej verjetnosti tudi CUP podvozje.
Drugače tega avta ne poznam, pri teh kilometrih bi pa moral biti kot nov, če je pazil nanj.
Če bo motor malce masten okoli glave, naj te ne skrbi. Pri mrzlem motorju je normalno, da avto precej cuka prvih 500 metrov.
Ima pa multifunkcijo (tipke ob volanu).
Spojler je bil montiran naknadno, nalepke so GT, alarma serijsko nima, ima pa senzor za dež.
To je to, kar se da razbrati iz slik.
Glede na to, da ima 17" ima po vsej verjetnosti tudi CUP podvozje.
Drugače tega avta ne poznam, pri teh kilometrih bi pa moral biti kot nov, če je pazil nanj.
Če bo motor malce masten okoli glave, naj te ne skrbi. Pri mrzlem motorju je normalno, da avto precej cuka prvih 500 metrov.
Ima pa multifunkcijo (tipke ob volanu).
Spojler je bil montiran naknadno, nalepke so GT, alarma serijsko nima, ima pa senzor za dež.
To je to, kar se da razbrati iz slik.
Ne vem!Yuree napisal/-a:Imam g anamen gledati ja mogoče veš kakšna je originalna debelina nanosa laka ?Andyr26 napisal/-a:Pozdravljen,
Lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
Dobil bi ga za 5000 ker so ga dali v avtohišo v račun v tej avtohiši pa imam jaz veze tako da bi ga dobil po tisti ceni kot so ga notri vzeli. zdaj kokr je prodajalc ocenil zaleten ni bil je pa bil poštopan na pragu tik pod vrati na robu. voznica je bila ženska kaj več pa zaenkrat še ne vem. bom videl jutri ko naj bi prišel v račun in da sprobam zadevo.
Za tak denar ga samo vzemi! Sploh, če ni bil zaleten in ga je imela ena, ki je pač kupila
"najbolje opremljenega Twinga, ne tašportnega".
"najbolje opremljenega Twinga, ne tašportnega".
Eo cena 4300. sedaj pa mislim da res ni kaj več za razmišljati
Če ne bo takoj nekdo kupil bom jaz zastavil motor v zameno! 
kaksen motor ?Symon napisal/-a:Če ne bo takoj nekdo kupil bom jaz zastavil motor v zameno!
vrjetno ga bom kar jaz uzel v petek. delam preko študentskega servisa pa bom vrjetno vzel twingota namesto da mi plačujejo pa bo to to.
WR250X letnik 2011 z 9000km. A vzamejo v račun za realnih 3k €? 
ne motorjev pa ne vzemajo v računSymon napisal/-a:WR250X letnik 2011 z 9000km. A vzamejo v račun za realnih 3k €?
Eo fantje jaz sm se odloču, twingota ne bom vzel ker imam ze megana dost za vzdrževat tako da če koga zanima tale twingo bo naprodaj v avtohiši Makoma v Novem mestu za okoli 5000€
tako da če koga zanima ga lahko pride pogledat
tako da če koga zanima ga lahko pride pogledat