Pozdrav!
Ker se mi bliža veliki servis na laguni, me zanima če kdo pozna kakšnega vredu serviserja na območju ljubljane ali njene okolice, ki bi mi to zadevo korektno poštimal.
Po prebiranju po forumu, naj bi me servis prišel okoli 400EUR, tako da sem pripravljen dati maximalno 450EUR.
Hvala za odgovore in lp!
Renault laguna l. 2004 1.9 DCi - veliki servis
Re: Renault laguna l. 2004 1.9 DCi - veliki servis
Seštej jermen, šponarje, vodno pumpo, rolce, pasasti jermen in šponar na feder, po pravilih Renaulta tudi jermenico gredi za ene 140€, pa olje in filtre.
Se pravi, če te prav razumem je samo material 140EUR ali jermenica gredi?
Sem pa danes klical iz firbca na avtohišo real in imajo še do konca decembra akcijo 370EUR za velik servis, če bi znalo koga zanimat, po vsej verjetnosti bom k njim peljal.
Sem pa danes klical iz firbca na avtohišo real in imajo še do konca decembra akcijo 370EUR za velik servis, če bi znalo koga zanimat, po vsej verjetnosti bom k njim peljal.
Toliko stane jermenica glavne gredi, npr. aftermarket Corteco, original RN je 200€, ni je pa ravno najbolj nujno menjati, čeprav v servisnem navodilu tako piše. Preveri, kaj mislijo pod temi 370€. Če je komplet jermena, šponarja in rolce in vodne pumpe cca 140€ in še pasasti jermen s federšponarjem in rolco 90€, je delo 140 ok. Kje pa je olje in filtri. Bogve, kaj mutijo.
Prepričaj se kaj vse je všteto. Mikro jermen, šponar mikro jermena? Ponavadi je samo kar se zobatega tiče, ostalo se pa posebej računaSimen napisal/-a:Se pravi, če te prav razumem je samo material 140EUR ali jermenica gredi?
RenaultSport
Hvala za odgovore, lp:)
Veliki/mali servis narejen, prav tako sem preventivno zamenjal ojnične ležaje. Avto ima 236k km, glede na stanje ležajev mislim, da niso bili nikoli menjani in je prav, da sem jih zamenjal, prilagam sliko: 

lp

lp
Ja kar dosti so že dali skozi
Pametno, predvsem pa cenejše kot pa če bi zagrabil ležaj.
RenaultSport