Megane III RS
Re: Megane III RS
Trenutno avto na popravilu.
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
Tako avto je popravljen. Kvaliteta popravila odlična, menjano pa je bilo na koncu vse (zahvala Roku iz ASP Lesce).
Se pravi:
-bok
-zadnje okno
-zadnja luč
-vse letve (na odbijaču, na koloteku...)
Sem zadovoljen s končnim iztekom dogodkov.
Slike pa dodam ko bo opran
Se pravi:
-bok
-zadnje okno
-zadnja luč
-vse letve (na odbijaču, na koloteku...)
Sem zadovoljen s končnim iztekom dogodkov.
Slike pa dodam ko bo opran
Ampak tole pa ni ravno plug za v sneg
Dobro da imam še tank (golfa 3 td) pri hiši
Dobro da imam še tank (golfa 3 td) pri hiši
Nove gume in nov rekord 0-100
Malo slaba slika žal.

Mas to cipanga al se kej druzga?
Čipan.
Megane III RS
Ker cip pa mas? Bluefina al kej slovenskega? Pa ce mas slucajno bluefina, me mal zanima kako se obnese pa tak, ker razmisljam o nakupu. 
Pazite pri teh bluefin mapah, ker imajo AFR 13 od 4 k naprej in nad 12 pri blokadi.Po mojem mišlenju to nikakor ni dobro in pri daljših obremenitvah lahko pusti posledice.

RenaultSport all the way!!!
Uporabljam bluefin že kake pol leta, imam kolega, ki ga uporablja 2 leti, oba zadovoljna. Prebral ogromno stvari pred nakupom in nikjer nisem zasledil da bi šlo kaj narobe.
Seveda pa če avto goniš non stop nad 4k in ga ne ogreješ ter ohladiš pa verjetno tudi pri stock avtu pride do posledic. Vse je v tem kako avto voziš in ker resnično nisem slišal nekih graj preko Bluefin mape, sem se tudi zanjo odločil.
Verjamem pa da dober tuner zadevo izpelje še veliko boljše
Seveda pa če avto goniš non stop nad 4k in ga ne ogreješ ter ohladiš pa verjetno tudi pri stock avtu pride do posledic. Vse je v tem kako avto voziš in ker resnično nisem slišal nekih graj preko Bluefin mape, sem se tudi zanjo odločil.
Verjamem pa da dober tuner zadevo izpelje še veliko boljše
Verjamem, da tega nisi zasledil, ker ti tega nihce ne pove.To, da ti avto ogrevas in ohlajas nima s tem nobene veze.Zaradi revnejse zmesi, prihaja do vecjih termicnih obremenitev.

Zdrifko.... s Sokolom se jst nebi zapletal v debate o tuningu Renault sport programa.... prijateljski nasvet....
Pa ni pamet celega sveta pojedu.... sam vseeno... če kdo obvlada potem je to on...
Pa ni pamet celega sveta pojedu.... sam vseeno... če kdo obvlada potem je to on...
Poznam njegovo delo, zato niti nimam namena se zapletati. Kot sem že rekel da bi verjetno dober tuner boljše opravil delo, to pa je med drugim letelo tudi na SokolaDamchy napisal/-a:Zdrifko.... s Sokolom se jst nebi zapletal v debate o tuningu Renault sport programa.... prijateljski nasvet....
Upam, da niste narobe razumeli namen mojega posta.Pravtako nisem želel, da izpade to je sranje nekdo naredi bolje.
Podal sem pač informacijo, katero ti ta podjetja "zomolčijo".Glede na ceno je bluefin dobra izbira, da pa na trgu obstajajo bolši produkti je pa dejstvo.Za avte, ki so dosti na stezi pa tega res nebi priporočal.
Podal sem pač informacijo, katero ti ta podjetja "zomolčijo".Glede na ceno je bluefin dobra izbira, da pa na trgu obstajajo bolši produkti je pa dejstvo.Za avte, ki so dosti na stezi pa tega res nebi priporočal.

Prišel je čas za menjavo avta, tako da če koka zanima nakup naj mi piše na zs. Trenutno ga še nimam na avtonetu, prodajati pa nameravam v roku enega meseca.
Vse o avtu se lahko prebere v tej temi, prejšnji teden pa je bil narejen tudi servis (olje, vsi filtri ter zadnje zavorne ploščice)
LP
Vse o avtu se lahko prebere v tej temi, prejšnji teden pa je bil narejen tudi servis (olje, vsi filtri ter zadnje zavorne ploščice)
LP