L.P.
Znanec ima megana III 1,6 bencinarja in mu takoj po vžigu vgasne.Enostavno nima noben štantgas.Drugače se avto pelje zelo lepo nič ne cuka ali bilo kaj drugega edino,ko stisneš sklopko ugasne takoj.
Ker ga je imel tudi na dveh računalnikih in nič ni pokazalo sem se tudi jaz zraven spravil,da ga pogledam ali na žalost nič nisem ugotovil.Zamenjal sem oba senzorja na glavi in na kolektorju za zrak,zamenjal oringe na loputi in pri kolektorju,če bi slučajno kje vlekel zrak.Zatesnil kolektor za vsak slučaj še z silikonom in nič.
Če bi imel kdo kako idejo še,kaj bi naj blo.
hvala.
Megan ll vgasne
Megan ll vgasne
Zadnjič spremenil žižekrs, dne 20 Dec 2013, 16:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Megan lll vgasne
Ker letnik pa je? Kaj pa mogoče senzor na vztrajniku? Ima kdaj probleme z vžigom? Senzor položaja lopute mogoče? To dela ko je hladen ali topel ali vseeno?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Megan ll vgasne
Zafrknil sem gre se za megan 2 letnik 2003.schik napisal/-a:Ker letnik pa je? Kaj pa mogoče senzor na vztrajniku? Ima kdaj probleme z vžigom? Senzor položaja lopute mogoče? To dela ko je hladen ali topel ali vseeno?
Senzor na vtrajniku je tudi menjan,vžge brez problema na prvo neglede,če je mrzel ali topel.Čudno je da tester niti na pooblaščenem servisu nič ne pokaže.
Pozdravljeni
Kaj bi pa moral tester pokazati? Tester je samo orodje, ki pomaga mehaniku lažje locirati okvaro, največkrat pokaže samo pot do napake, vse ostalo je v glavi mehanika. V izkušenih rokah, pa lahko dela čudeže.
Ali se je posnelo parametre delovanja, ko je motor ugasnil, je kdo pregledal posnetek??
Lep pozdrav
Kaj bi pa moral tester pokazati? Tester je samo orodje, ki pomaga mehaniku lažje locirati okvaro, največkrat pokaže samo pot do napake, vse ostalo je v glavi mehanika. V izkušenih rokah, pa lahko dela čudeže.
Ali se je posnelo parametre delovanja, ko je motor ugasnil, je kdo pregledal posnetek??
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
V veliki večini pokaže vsaj nekaj.Seveda ,če ni okvara mehanske narave.Fan napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav