el. shem g.scenic l.04 cabasse auditorium

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
gregson 1
Kraj: lj

el. shem g.scenic l.04 cabasse auditorium

Odgovor Napisal/-a gregson 1 »

pozdravljeni!

imam ful vprašanj v zvezi z akustiko oz bolj kot ne me zanima po večini kablovje :)
vgrajen sistem je cabasse auditorium s 6x cd strežnikom v armaturi in tunerjem na zadnjem desnem boku

1. zanimajo me pini na splošno vsi ki pridejo v tuner,če ima kdo kako el. shemo bi bila zares dobrodošla
imam namen nadgraditi obstoječ sistem z woferjem ali pa bass pumpo (wof. koplet že imam od prej)

2.imam že vgrajeno instalacijo za bt. telefon vendar so jo frajerji zmontirali popolnoma samostojno (že bila v avtu ko sem ga kupil) rad bi jo priklopil na tuner da mi stiša radio ko zazvoni telefon,torej tudi shemo priklopa bt. instalacije

3.parktronic je tudi bolj kot ne ponesrečen v tem avtu,ko dam v rikverc ne slišim piskanja senzorjev,ker je tisti zvočnik tako tih da ga muzika preglasi, ali se ga da vezati na mute kabel?

hvala komurkoli ki bo kakor koli pomagal :D
Uporabniški avatar
gregson 1

Re: el. shem g.scenic l.04 cabasse auditorium

kdorkoli???

sem že vse prelistal,pa skoraj ni uporabnih informacij,oz sem našel sliko konektorja tunerja,ampak mi nič ne pomaga ker ni razloženo kaj je katera žica
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Poglej v moji temi o Laguni nekje bolj proti koncu (recimo ene 5 - 10 strani nazaj), so slike nekih shem pa ti mogoče pride prav ;)
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zig@ »

gregson 1 napisal/-a:pozdravljeni!

imam ful vprašanj v zvezi z akustiko oz bolj kot ne me zanima po večini kablovje :)
vgrajen sistem je cabasse auditorium s 6x cd strežnikom v armaturi in tunerjem na zadnjem desnem boku

1. zanimajo me pini na splošno vsi ki pridejo v tuner,če ima kdo kako el. shemo bi bila zares dobrodošla
imam namen nadgraditi obstoječ sistem z woferjem ali pa bass pumpo (wof. koplet že imam od prej)

2.imam že vgrajeno instalacijo za bt. telefon vendar so jo frajerji zmontirali popolnoma samostojno (že bila v avtu ko sem ga kupil) rad bi jo priklopil na tuner da mi stiša radio ko zazvoni telefon,torej tudi shemo priklopa bt. instalacije

3.parktronic je tudi bolj kot ne ponesrečen v tem avtu,ko dam v rikverc ne slišim piskanja senzorjev,ker je tisti zvočnik tako tih da ga muzika preglasi, ali se ga da vezati na mute kabel?

hvala komurkoli ki bo kakor koli pomagal :D
Zdravo

za priklop wooferja ni problema, ker vežeš samo zadaj high-low adapter na zvočniški izhod. Imaš tako ali tako klasičen ISO konektor napajanje + zvočniki. Kakšno prostoročno telefonijo pa imaš montirano? Parrot ali kaj podobnega? Glede parkirnih senzorjev pa ti žal ne bi znal pomagati.

lp
Uporabniški avatar
gregson 1

ja vem vem , da samo izhod od radia potegnem v ojačevalec,trenutno mi je to še najmanjši problem (ob vseh ostalih) imam tudi izolator masne zanke,da se ne bi slučajno pojavilo piskanje

bolj bi rabil od nekoga kako shemo z opisi posameznih žic

vseeno bi nekako rad ves poseg opravil naenkrat da ne razdiram vsak dan eno in istoto

ali kdo ve po kakšnem režimu deluje mute kabel (če ga ima) če bi 12v noter poslal, ali kaj skuri ali bi moral dati vmes rele da bi bil breznapetostni impulz...

ni pa ravno klasičen konektor ,ker je sistem carminat z navigacijo ter cd strežnikom in je tam vse polno kablov ,bom poskusil najti slikco ,potem pa upam da se bo kdo našel ki na pamet ve kaj je kaj :D

bt. je sonyericsson mislim da hcb 30 ,deluje zares odlično (veliko bolje od orig. bmw)
Uporabniški avatar
gregson 1

drhouse napisal/-a:Poglej v moji temi o Laguni nekje bolj proti koncu (recimo ene 5 - 10 strani nazaj), so slike nekih shem pa ti mogoče pride prav ;)

imam popolnoma drugačen radio notri,v armaturi je samo cd strežnik,radio je pa zadaj,vseeno hvala :D
Uporabniški avatar
gregson 1

našel sem eno stran ki mislim da bo to to ,če bo komu prav prišlo je tukaj povezava ,so pa notri skoraj vsi modeli od renaulta ,sam še mojga najdem :D
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori