turbina
-
danijel123
turbina
turbina piska pri saltanju in pospesevanju dokler se avto ne segreje potem ta zvok izgine ,to se mi dogaja sedaj ko je zunaj hladno ,,,,,,,npr men poletjem se mi to ni dogajalo .megane 1.5 dci 04 letnik
Re: turbina
Visokotlačno cev turbine dol pa probat koliko ima zračnosti. Nekatere žvižgajo po 50kkm in več, pri nekaterih pa v par kkm odžvižga svoje.danijel123 napisal/-a:turbina piska pri saltanju in pospesevanju dokler se avto ne segreje potem ta zvok izgine ,to se mi dogaja sedaj ko je zunaj hladno ,,,,,,,npr men poletjem se mi to ni dogajalo .megane 1.5 dci 04 letnik
RenaultSport
C8 nam je žvižgal odkar smo ga kupili pa dokler ga nismo prodali, 140kkm... Glasno žvižgal. Pa ni bilo nič narobe, ker po toliko kilometrih bi pa moglo že kaj biti
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Pozdravljeni
Pohvalno, da je toliko časa žvižgal ............................. kot je uporabnik @Spula napisal, nekatere turbine kljub glasnosti še zmeraj delujejo, nekatere pa .......................pošljejo motor na pokopališče, že po parih prevoženih Km. Vse je odvisno od tipa okvare na turbini, kvaliteto olja v motorju in seveda sreče.
Lep pozdrav
Pohvalno, da je toliko časa žvižgal ............................. kot je uporabnik @Spula napisal, nekatere turbine kljub glasnosti še zmeraj delujejo, nekatere pa .......................pošljejo motor na pokopališče, že po parih prevoženih Km. Vse je odvisno od tipa okvare na turbini, kvaliteto olja v motorju in seveda sreče.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;