ravnanje avtomobila???

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
mitja92
Kraj: Domžale

ravnanje avtomobila???

Odgovor Napisal/-a mitja92 »

mene pa zanima kuko je kej s tem da bi dal avto(sprednji del) ravnat?al je bolš da bi uzel še en avto pa da bi iz dveh naredu enga?pred kakšne pol leta sm imel karambol in bi se mogel desni krak kjer pride nosilc motorja gor poravnat,ker sm menjal nosilce motorja in ga na desni strani nisem mogel ujet na isto luknjo k je bil,k levi krak sem odrezal in zamenjal pa je kr uredu zdj.gre se pa za renault twingo l.99

lp mitja
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Re: ravnanje avtomobila???

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Drugač pa ketno pa okol stebra navij pa vleč.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
mitja92

se kr pozna k mi liže gume ne glede na to da je bila optika ponovno narjena sej zdej se nekak odločam da bi uzel še enga res k se najbol splača pa še dost delov mi ostane za nadalne zajebancije...
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ja kaj pa kakšna ravnalna miza ...................... baje kleparji ne grizejo :)

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
joztom

Odgovor Napisal/-a joztom »

Še tako bedno popravilo na mizi zahteva montažo na mizo s fajklobnami za prage in meritve po reperjih, montažo konja in potem je treba najti smer in točke za vleko narazen s ketnami. To je letnik 1999, ne vem pa kolika je cena na trgu.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Za ta letnik se pomoje ne splača. Nekaj vlečt ven "po svoje"- ni to to, avto je treba na mizo h kleparju tako kot je tudi @joztom napisal.

Glede nato da tudi gume pobira se potem voziš tudi s pokrivljenim mostom?
RenaultSport
Uporabniški avatar
mitja92

most se mi zdi da ni pokrivlen kokr sm nazadnje gledu,sam če je krak poškodovan je potem tut most kej zategnl oz. zamaknl?k sprednji konc avta je nekak zamaknjen v desno.glede ravnalne mize pa ne wem kuko je s tem k nekje sem neki bral da se zna zgudit da med ravnanjem lahko avto zamakne kje drugje.niti ne wem kok to kej cenovno pride eni pravjo da pod 500€ niti ne bi pršu...
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Vseeno kaj drugi pravijo. Preverite pri lokalnem kleparju, kakšen strošek je to, pa imate informacijo iz prve roke. Preverite še kaj bi bilo potrebno menjati, na kraju se potegne črta, koliko je strošek in ali je volja to delati. Še zmeraj se lahko odločite, da vozilo odtujite ali pa ga date v razgradnjo.

lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori