Ima morda kdo kakšen program, oz s katerim programom nastavit kilometrino na števcu?
Na laguni smo menjali števec ker je crknil in sedaj nima realnih kilometrov..
Imam obd2 samo nevem kater program bi lahko uporabil. Za fiat alfa lancia je MultiEcuScan. Je še kakšen za renoja ?
kako nastavit kilometre laguna II
Re: kako nastavit kilometre laguna II
Kontaktiraj Astilbo, pa ti Klemen ziher znal pomagat 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
a kakšnega programa da bi sam doma naredil to, pa ni ?
Mislim, da neoriginalni testerji ne znajo dostopati tako "globoko" v računalnik...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
aja, potem drugega kot original servis oz nekdo ki ima original računalnik tega nemora spreminjat...
zanima me še nekaj, zakaj nima "štandgasa" pravega, ko klimo nažgeš poleti zna avto crknit ko stisneš sklopko, kako bi to rešil?
ter sovoznikova vrata se ne zaklepajo več, je potrebno menjati komplet ključavnico ali kako? ima kdo kakšen vodič kako odstraniti tapete v laguni II? ker moram po vsej vrjetnosti menjati ključavnice saj ko vrate odprem včasih zazna odprte včasih pa ne, in je moteče če slučajno luči pustiš prižgane..
zanima me še nekaj, zakaj nima "štandgasa" pravega, ko klimo nažgeš poleti zna avto crknit ko stisneš sklopko, kako bi to rešil?
ter sovoznikova vrata se ne zaklepajo več, je potrebno menjati komplet ključavnico ali kako? ima kdo kakšen vodič kako odstraniti tapete v laguni II? ker moram po vsej vrjetnosti menjati ključavnice saj ko vrate odprem včasih zazna odprte včasih pa ne, in je moteče če slučajno luči pustiš prižgane..
Vodič za odstranitev tapet je v moji temi nekje na sredini. Sem glih prišel iz šihta in se mi, po pravici povedano, res ne da zdaj iskat