Rabil bi pomoč in sicer.Zamenjal sem voznikov sesež in mi sedaj seveda sveti lučka za zr. blazino.En nasvet kdo bi znal in kako odpravit težavo.
Hvala.
Zračna blazina
Re: Zračna blazina
AB-ja nimaš več na voznikovem sedežu?
Drugače pa original računalnik in izklopit.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ja orginal sedež sem zamenjal za školkastega.To me zanima,če bi kdo znal prek računalnika izklopit,ker na uradnem servisu ne vejo....na žalost.drhouse napisal/-a:AB-ja nimaš več na voznikovem sedežu?
Vprašaj uporabnika ridder. Se zadnje čase na polno igra z računalniki v Renaultih 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Bom hvala.
Vstavi se upor določene vrednosti in izklopi lučkožižekrs napisal/-a:Ja orginal sedež sem zamenjal za školkastega.To me zanima,če bi kdo znal prek računalnika izklopit,ker na uradnem servisu ne vejo....na žalost.drhouse napisal/-a:AB-ja nimaš več na voznikovem sedežu?
RenaultSport