ESPACE 3.0 CRKNE MED VOZNJO

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
espace3.o

ESPACE 3.0 CRKNE MED VOZNJO

Odgovor Napisal/-a espace3.o »

Pozdravljeni imam espaca 3.0 zamenjani so vsi filtri.Ampak se nam dogaja da kr na lepem med voznjo crkne.Pokaze se rumena lucka pravokotna not pa kot en cik cak.In napise da je prislo do napake pri vbrizgu goriva.Una pumpica je cist prazna ko pa jo je moz na roko napumpu je avto spet vzgal.Ker od pumpice naprej pa ni problema se pravi do pumpice je nek narobe.A je že kdo imel kaj takega, kaj bi to lahko bilo.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Re: ESPACE 3.0 CRKNE MED VOZNJO

Odgovor Napisal/-a joztom »

To bi pa lahko takoj pogruntal, pumpa v tanku ali rele te pumpe. Če se boš še igral, bo zaribala HP pumpa zaradi pomanjkanja mazanja, nafte, torej takoj na delo.
espace3.o

če pa pogledam cev ki gre nazaj proti tanki vidim not zračni mehurček aja pa avto včasih pelje brez problema kr neki km včasih pa sam par m.
Uporabniški avatar
joztom

Ponavadi vroča pumpa odneha. Ne igraj se, to je na koncu drago, če ne rešiš.
espace3.o

A to je elektronska pumpa v tanku al tm nekje .Kok pa pride taka pumpa?
Uporabniški avatar
joztom

Potrebno bo stopiti na servis in preveriti po VIN številki, ali je sploh vgrajena pumpa v tanku. Tukaj je v podatkih od servisa zmedeno napisano, kjer trdijo, da model P9X nima potopne črpalke. Mogoče je kje zraven ali pa ima nizkotlačni del na sami HP črpalki. Dajte raje preveriti za vsak slučaj pred nabavo!! Na Evayu pa ponujajo tole, ampak da ni samo urica za nivo:
Naprimer rabljena na Ebay:
http://www.ebay.com/itm/Renault-Espace- ... d2&vxp=mtr" onclick="window.open(this.href);return false;

Renault včasih skriva in ne najdeš niti v Dialogysu črpalke za npr. moj Espace IV 2.0T, ne pokaže slike in ne kode.
espace3.o

Hvala ja sej ga bo peljali na original servis na tester da bomo videl ker tester pri nasem serviserju ni nic pokazal je pa reku en da je mozno da res bima pumpe ampak en ventil.Hvala za nasvete.
Odgovori