Sprednja vzglavnika sta tudi meni previsoko, lahko samo pol glave položim nanje, zato bi jih tudi jaz rad spustil nižje. Lahko napišeš malo navodil na kakšen način si to rešil?UrosJ napisal/-a:
In pa rešil sem meni edino grdo oz čudno stvar pri gt-linu, vzglavnike na sedežih kateri v originalu štrlijo zeeloo visoko nad glavo (pa mam 183cm), zdaj izgleda enkrat lepše in je glih prav višina za glavo,
lp
Megane Gt-line
Re: Megane Gt-line
Pomojem odrezal(skrajsal)nosilce vzglavnika.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Sem sedaj snel dol vzglavnik in si od bližje pogledal. Nimaš kaj krajšat nosilcev. Nižje ga lahko spustiš edino na ta način, da narediš nove zareze višje na nosilcih.
sam če ga nižje spustiš potem imaš eno tako fajn bulo zadi na sedežu, tako da se še usnje fajn pretegne 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Veš kako sem naredil, kot so že povedali, če z ravnim izvijačem ali čem podobnim porineš tisto zagozdo na stran grejo nosilci vzglavnika res čisto dol, ampak so tako nizko da se na zadnji strani sedeža vidi spodnji del nosilca. DObesedno je bula na "usnju". Jaz sem pa enostavno tako rešil, da sem na pravilno dolzžino namotal okrog črni mat izolir trak, mislim da sem namotal oz. sem šel ene 5x okrog. Oz. toliko kot je velika luknja na okrasni prastiki. Če se na sliki dobro pogleda se vidi. Meni je bilo grdo, saj kot sem napisal mam nekje 183cm pa mi je vzglavnik strelal še skoraj pol glave gor :S .
lp
lp
Lahko to bolj predstavis z slikami saj ne opazim nic. Hvala

Evo, sem zrihtal in poslikal. Povil sem kar s selotejpom in ga pol odrezal, da se nič ne vidi, ko nosilca spustiš dol, ker se selotejp skrije v luknji. Na levi strani je selotejp še cel, na desni pa že odrezan. Pri tej višini pa tudi še ni bule zadaj na sedežu.

Evo točno tak sem jaz naredil, in zadeva funkcionira. Edino, jaz nisem odrezal pa se ga malo vidi, sem namotal črnega gor. Drugače pa je to to.
Mene so enostavno motili, mam 183cm pa so mi čez pol glave strelal..... včasim vidim katere ženske bolj majhne pa so naslon skoraj cel nad glavo.
lp
Mene so enostavno motili, mam 183cm pa so mi čez pol glave strelal..... včasim vidim katere ženske bolj majhne pa so naslon skoraj cel nad glavo.
lp
Evo pa sem si vzel čas in premontiral gume (na obeh renaultih , Meganu in Laguni) , ter na mojem menjal brisalce.

Očistil sem zavorne čeljusti in vse kar je bilo umazanega, barva pa začuda še vedno dokaj dobro drži, če vzamem, da je navadna barva za železo )

Po dejansko enem letu je spet na originalnih platiščih

Letni komplet očiščen in že pospravljen

Brisalce sem nakoncu vzel aerotwin, saj se za tistih par€ ne splača ukvarjat, za te pa vem da so super.
IN pa zimski komplet na laguni, gume so sicer že 5 let stare ampak bodo to zimo še zdržale. Drugo leto pa pridejo nove. Profila pa majo še več kot dovolj.

IN pa za vse ki še niso videli sistem za 4control, prav ta zadeva naredi Laguno posebno

Po treh pa pol letih je nekatere dele že načela rja.

V prihodnosti bom moral na laguni menjat sprednje ploščice, pa me zanima katere priporočate razen originala.?? Prevoženih pa ma nekaj čez 65k km.
lp

Očistil sem zavorne čeljusti in vse kar je bilo umazanega, barva pa začuda še vedno dokaj dobro drži, če vzamem, da je navadna barva za železo )

Po dejansko enem letu je spet na originalnih platiščih

Letni komplet očiščen in že pospravljen

Brisalce sem nakoncu vzel aerotwin, saj se za tistih par€ ne splača ukvarjat, za te pa vem da so super.
IN pa zimski komplet na laguni, gume so sicer že 5 let stare ampak bodo to zimo še zdržale. Drugo leto pa pridejo nove. Profila pa majo še več kot dovolj.

IN pa za vse ki še niso videli sistem za 4control, prav ta zadeva naredi Laguno posebno

Po treh pa pol letih je nekatere dele že načela rja.

V prihodnosti bom moral na laguni menjat sprednje ploščice, pa me zanima katere priporočate razen originala.?? Prevoženih pa ma nekaj čez 65k km.
lp
Tukaj imaš potem dejansko še zadaj komplet končnike pa zglobe na vilicah ipd?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Mi lahko poveš model tistih sivih platišč? So mi kar všeč, mogoče kupim za letni komplet.
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
http://images.ceneje.si/mother/1024/335/335052-0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Momo
Momo

http://www.momo-uk.co.uk/gallery/road%2 ... evenge.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala, izgledajo resnično obetavno. Mogoče veste kje to pri nas dobiti da ne obrnem celega google.
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
http://www.matsport-shop.si/Article.asp?articleid=35495" onclick="window.open(this.href);return false;