Megane multimedia

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
peteras

Megane multimedia

Odgovor Napisal/-a peteras »

Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo izkušnje z neoriginalnim radiem in LCD, kot je prikazano na spodnji povezavi.

http://android-caraudio.com/fr/renault/ ... e-iii.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala za mnenja
Uporabniški avatar
smt

Re: Megane multimedia

Odgovor Napisal/-a smt »

Pozen odgovor a vseeno: to je star model in predrag. Imas na voljo novi model z vsaj dvakrat hitrejsim procesorjem in spominom. Cena (za nakup v slo!) 475 eur. Za ta stari model je cena cca 350 eur. Ce si ga pa nabavis sam iz china :D je drazji model cca 300 + dajatve v slo. Lp
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

smt napisal/-a:Pozen odgovor a vseeno: to je star model in predrag. Imas na voljo novi model z vsaj dvakrat hitrejsim procesorjem in spominom. Cena (za nakup v slo!) 475 eur. Za ta stari model je cena cca 350 eur. Ce si ga pa nabavis sam iz china :D je drazji model cca 300 + dajatve v slo. Lp
maš kakšen link, iščem za Scenica nekaj pametnega
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

V slo lahko kupis pri aimhigh (al nekaj takega). Sam pa prek ebaya. Lp
Uporabniški avatar
zdrifko

Odgovor Napisal/-a zdrifko »

Iz osebnih izkušenj ti svetujem da ne vgradiš teh neoriginalnih "jajc" v svoj avto. Prvo kot prvo so vmesniki porazni, drugo vse dela na Win CE, kot tretje je vse skupaj zelo počasno, kot četrto radio na teh kitajskih "radijih" lovi samo če si pred radijsko anteno .... Vse kar je ok je navigacija, ki jo lahko sam posodabljaš preko pašnikov.

Še bi lahko našteval pa mislim da nima smisla. Sem imel tak sistem v mojem prejšnjem avtu, sicer VW, vendar mislim/vem da ni razlike. Po 3 mescih sem zamenjal z org. radijem :)
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

zdrifko napisal/-a:Iz osebnih izkušenj ti svetujem da ne vgradiš teh neoriginalnih "jajc" v svoj avto. Prvo kot prvo so vmesniki porazni, drugo vse dela na Win CE, kot tretje je vse skupaj zelo počasno, kot četrto radio na teh kitajskih "radijih" lovi samo če si pred radijsko anteno .... Vse kar je ok je navigacija, ki jo lahko sam posodabljaš preko pašnikov.

Še bi lahko našteval pa mislim da nima smisla. Sem imel tak sistem v mojem prejšnjem avtu, sicer VW, vendar mislim/vem da ni razlike. Po 3 mescih sem zamenjal z org. radijem :)

se popolnoma strinjam, malo preglej youtube pa boš videl da so res počasni vmesniki.Če že gledaš v tej smeri si nabavi carpc, katere zdaj dobiš že zelo majhne varjante, pa bo 100x boljše in bolj uporabno.

lp
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

thx
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Odgovori