Brisalci za Megane II
Brisalci za Megane II
Kje najceneje dobiti solidne brisalce za Megane II l.2006?
Original so 50€, kar se mi zdi občutno preveč. Pred kakimi tremi leti, so mi rekli, da se ponaredkov ne da kupiti. Ali se je sedaj situacija spremenila?
Hvala za pomoč!
Original so 50€, kar se mi zdi občutno preveč. Pred kakimi tremi leti, so mi rekli, da se ponaredkov ne da kupiti. Ali se je sedaj situacija spremenila?
Hvala za pomoč!
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: Brisalci za Megane II
Verjetno imaš že flat brisalce gor, jaz sem na svojem zamenjal samo gumice, dobil sem jih v Taposu za 9€, skupaj s tistimi čepi na koncu in so bili spet kot novi, vprašaj, če to še prodajajo.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Imam flat brisalce, ja. Kje pa je ta Tapos?
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
http://www.tapos.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Pred tremi leti sm jih js kupu preko spletne trgovine enaA, so pa model valeo VM324, sm dal s poštnino 40 eu, ampak sedaj vidim, da jih nimajo več.
Drugače pa tole: http://www.silux.si/izdelki/dodatna-opr ... car=361503" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se da pa samo gumice zamenjat, pa tudi mene zanima, sam kokr sm gledu, mislim da se neda, ker zgleda kakor, da so iz enga kosa.
Drugače pa tole: http://www.silux.si/izdelki/dodatna-opr ... car=361503" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se da pa samo gumice zamenjat, pa tudi mene zanima, sam kokr sm gledu, mislim da se neda, ker zgleda kakor, da so iz enga kosa.
Citroen Saxo, 1.1, letnik 2002, celih 44kW, prodan 2009 v Moldavijo
Renault Megane 2, 1.9 dci, letnik 2006, Dynamik, 96kW
Renault Laguna Initiale Parise 2.0 173, 2014
Pri hiši še:
Renault scenic 1, 1.6 16V, letnik 2003, Expression, 79kW
Renault clio 3, 1.2 16V TCE, letnik 2008, 74kW
Tudi črna ovca daje toplo volno;)
Renault Megane 2, 1.9 dci, letnik 2006, Dynamik, 96kW
Renault Laguna Initiale Parise 2.0 173, 2014
Pri hiši še:
Renault scenic 1, 1.6 16V, letnik 2003, Expression, 79kW
Renault clio 3, 1.2 16V TCE, letnik 2008, 74kW
Tudi črna ovca daje toplo volno;)
Evo tule jih imaš za 15€ na svojem domu (prednji par).
Jaz sem jih dobil v štirih dneh, so pa super (nič ne škripajo, preskakujejo...).
http://www.ebay.com/itm/Renault-Megane- ... 2a180c0fc3" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz sem jih dobil v štirih dneh, so pa super (nič ne škripajo, preskakujejo...).
http://www.ebay.com/itm/Renault-Megane- ... 2a180c0fc3" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za linke, zdaj se je treba samo odločiti, kaj naj kupim 
Pomoje bodo kar tile z Ebaya, pa vsako leto novi. Še vedno ceneje kot Valeo, ali original...
Pomoje bodo kar tile z Ebaya, pa vsako leto novi. Še vedno ceneje kot Valeo, ali original...
Samo tko za info jst sm prakticiru 2 leti s temi brisalci
in sm pršu do ugotovitve da pr valeo brisalcih k so 50€ je gumica v celem in ne moreš menjat... Zdej mam pa gor boscheve za 45€ in so konkretno bolši pa še gumico lahk zamenjaš 
Lp mateichk
Lp mateichk
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Za cca 15€ se dobijo pri nas tudi sam jih uporabljam.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ne vem no, moje izkušnje s poceni no-name robo niso dobre. Saj prvih nekaj dni je v redu (če imaš srečo), potem pa popuščajo, pacajo (vlečejo meglo)... Po dveh do treh zamenjanih parih v letu si pa na ceni enih Bosch ali Valeo...zakumi napisal/-a:Za cca 15€ se dobijo pri nas tudi sam jih uporabljam.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
No jst sem na koncu vzel tiste iz Ebaya, za 17€ s poštnino in po enem mesecu sem zelo zadovoljen. Prejšnji original za 50€ so mi zdržali skoraj 3 leta, tako da tudi če mi tile zdržijo samo eno leto, bo super. Mi je pa lažje 3x dati 17€, kot 1x 50€.
mateichk napisal/-a:Samo tko za info jst sm prakticiru 2 leti s temi brisalciin sm pršu do ugotovitve da pr valeo brisalcih k so 50€ je gumica v celem in ne moreš menjat... Zdej mam pa gor boscheve za 45€ in so konkretno bolši pa še gumico lahk zamenjaš
Lp mateichk
Me zanima kje bi se dalo kupit samo gumice za te Bosch brisalce.
Sem malo spraševal po trgovinah, noben ne ve.
Sicer tudi sam nevem če imam take ki jim lahko zamenjaš gumico (flat Bosch brisalci seveda), ampak sem jih kupil 2mesca nazaj - po pranju pa mi en brisalec pušča sled (ne tesni dobro ob steklo), pa se mi ne gre spet dajat 45€ za nove.
Sicer jih pa menjam enkrat letno (ponavadi pred zimo), in delajo celo leto super (ne cvilijo, steklo je lepo osušeno,...)
Hvala
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
iRenault napisal/-a:mateichk napisal/-a:Samo tko za info jst sm prakticiru 2 leti s temi brisalciin sm pršu do ugotovitve da pr valeo brisalcih k so 50€ je gumica v celem in ne moreš menjat... Zdej mam pa gor boscheve za 45€ in so konkretno bolši pa še gumico lahk zamenjaš
Lp mateichk
Me zanima kje bi se dalo kupit samo gumice za te Bosch brisalce.
Sem malo spraševal po trgovinah, noben ne ve.
Sicer tudi sam nevem če imam take ki jim lahko zamenjaš gumico (flat Bosch brisalci seveda), ampak sem jih kupil 2mesca nazaj - po pranju pa mi en brisalec pušča sled (ne tesni dobro ob steklo), pa se mi ne gre spet dajat 45€ za nove.
Sicer jih pa menjam enkrat letno (ponavadi pred zimo), in delajo celo leto super (ne cvilijo, steklo je lepo osušeno,...)
To je edini problem pri teh brisalcih da držijo max eno leto... Samo gumica se da menjat nism pa gledu kako je narjen... Mogoče ma leklerk? Bi mogu jst tut menjat na žalost
Hvala
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..