Spojler pa ni tako drag glede na to koliko stanejo za Clia2 CUP, ki so že "stari".
Sedeži so pa pomoje naknadno kupljeni predragi. Sem prepričan, da če rečem jurja pa pol po komadu, da sem rekel premalo.
Hmm, ja samostojne od Recara se dobi ponavadi ceneje kot original to je res (čeprav je še vedno prevelika cena za večino ). Za Golfa R32 je baje tako bolana cena, da so zelo vroča roba ko se jih ukrade. A to konzolo si mislil airbag?
Še najbolje jo odneseš če kupiš novega ko je manj za doplačati (910€ po trenutnem ceniku na http://www.renault.si/nova-vozila/sport ... PriceType= ).
Da malo obnovim temo, na avtomobilu imam že 38000km tako da je bil že čas za tretji redni servis odkar je v moji lasti. Pri servisu sem pa mejal zgornji pomožni nosilec motorja, olje, filter olja, filter kabine, zračni filter, v kratkem bom moral pa menjati še prednje ploščice, ki so že kar precej na koncu. Menjal sem pa tudi gume in sicer imel sem continentalke in sem jih zamenjal za federal 595 RS-R, ki so precej bolše glede vožje po suhi cesti.