Renault Megane Coupe 1.6 16V
Re: Renault Megane Coupe 1.6 16V
port u kabino ja
drgač pa za tolo fronto je original GZ box od enega 3 sistemca do druzga....tko da majo ločen....sub za sebe ona 2 mata pa svoje škatlce zadi 
See it, Drive it, Love it 
sm slišu fajn špila
Zdravo.
Zanima me ali se kdo spozna na platišča? Informativno me samo zanima koliko so vredna original platišča megana cupea? Avto sem kupila 2 meseca nazaj in razmišljam da bi za letne gume naslednjo leto kupila nova platišča, saj so ta porisana od prejšnega lastnika.. imajo še kakšno vrednost? Avto je letnik 2009 in vrjetno so to platišča od nakupa avta torej so stare 8 let.. če lastnik prej ni menjavo kaj.. se ne spoznam toliko na to, tako da bom vesela kakeršenga koli odgovora
Pa lep vikend še naprej!
Zanima me ali se kdo spozna na platišča? Informativno me samo zanima koliko so vredna original platišča megana cupea? Avto sem kupila 2 meseca nazaj in razmišljam da bi za letne gume naslednjo leto kupila nova platišča, saj so ta porisana od prejšnega lastnika.. imajo še kakšno vrednost? Avto je letnik 2009 in vrjetno so to platišča od nakupa avta torej so stare 8 let.. če lastnik prej ni menjavo kaj.. se ne spoznam toliko na to, tako da bom vesela kakeršenga koli odgovora
Pa lep vikend še naprej!
Dobrodošle bi bile slike.
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat