Megane III RS
Re: Megane III RS
Nisi to kupil kje tega zbitega, ki se je en čas prodajal pri wikri?
Absolutno ne, sem šel tudi tega gledat in se zelo kmalu obrnil. Kot vidim je pa sedaj prodan. Sem ga kupil od privat lastnika, ter kar konkretno preveril.
Prva zadeva je bila nikakor uvoženega avtomobila, druga zadeva je bila, če se le da ne od preprodajalcev, tretja zadeva pa je bila poizkusiti dobiti avto ki ga saj nekdo pozna (žal je ta skoraj nemogoča
).
Prva zadeva je bila nikakor uvoženega avtomobila, druga zadeva je bila, če se le da ne od preprodajalcev, tretja zadeva pa je bila poizkusiti dobiti avto ki ga saj nekdo pozna (žal je ta skoraj nemogoča
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
Odkar sem jaz s svojem Cliom zacel prakticirat tempomat na AC@130kmh, mi je povprecna poraba padla na pod 9,... Sicer pa dosti veczdrifko napisal/-a:Trenutna povprečna je 10,8. No sej konc koncev tak avto ne kupujemo da bi gledali na poraboZa to mam doma Scenica 1.6d, k pa ma porabo pod 5l.

he he sam ta avto se tako težko pelje 130 
Vem, jaz samo s tempomatom lahko, noga pretezkazdrifko napisal/-a:he he sam ta avto se tako težko pelje 130

meni je tudi tempomat na 130-140 nabolj kul:)
naravnost..... pa hitrosti nad 300 sm se že z motorjem navozu tako da....
pa preden se kdo spotakne.... ZX 12 R gre krepko čez 300 s par modifikacijami....
naravnost..... pa hitrosti nad 300 sm se že z motorjem navozu tako da....
pa preden se kdo spotakne.... ZX 12 R gre krepko čez 300 s par modifikacijami....
Trenutno se kaj veliko ne sekiram zaradi porabe, imam pa zelo malo avtocest, se jih izogibam
No konec koncev je bil avto kupljen za moje veselje, zato ga tudi spridoma izkoriščam 
To je prava mentaliteta, bravozdrifko napisal/-a:Trenutno se kaj veliko ne sekiram zaradi porabe, imam pa zelo malo avtocest, se jih izogibamNo konec koncev je bil avto kupljen za moje veselje, zato ga tudi spridoma izkoriščam
Squealing tire is a happy tire 
jas mam porabo 8,4l odkar ga mam trenutno sem naredil z njim 4300km,se pozna da mam relacijske do šihta usak dan 50km,ga pa tut fajn prtisnem če kdo cijazi pred menojzdrifko napisal/-a:Trenutna povprečna je 10,8. No sej konc koncev tak avto ne kupujemo da bi gledali na poraboZa to mam doma Scenica 1.6d, k pa ma porabo pod 5l.
Hm, 8,4 je pa res nizka poraba za ta avto. Imaš pa resnično mirno/lahko nogo 
tudi sam sem presenečen nad porabo,pomojem mam lih prav relacije do šihta usak dan,ko sem avto prevzel je mel povprečno 11,7l. Glede lahke noge,v takem avto jo maš bol težkozdrifko napisal/-a:Hm, 8,4 je pa res nizka poraba za ta avto. Imaš pa resnično mirno/lahko nogo
ce bi mel tezko nogo nebi pisal 8,4 ampak 15+
tej bi se mogo v vsak ovinek pelat 200+zigon napisal/-a:ce bi mel tezko nogo nebi pisal 8,4 ampak 15+
Ni nujno lhko se sam s prvo pa drugo vozišDeNkO RS napisal/-a:tej bi se mogo v vsak ovinek pelat 200+zigon napisal/-a:ce bi mel tezko nogo nebi pisal 8,4 ampak 15+
Danes mi na parkirišču starejša gospa (s še starejšim avtom, za katerega se vidi da ni videl cunje od svojega nakupa) malo popraskala zadnji odbijač
.
Kot kaže se bo vse dalo rešiti s poliranjem, tako da se bom izognil nepotrebnim potem po zavarovalnicah.
Kot kaže se bo vse dalo rešiti s poliranjem, tako da se bom izognil nepotrebnim potem po zavarovalnicah.