Megane II RS 225 l.04
Re: Megane II RS 225 l.04
Že 4 leta nazaj ko sem ga gledal so bile luči kot bi se otroci igrali z mivko po leči, sem pa zadovoljen, da avto še vozi po cesti. Kestl je še kr odloman ?
Ma že pol leta doma drugega pa se mu ne da menjat.
Čaka mene.
Čaka mene.
Pa so samo teli displeji tako dragi( pred pomladitvijo)?
Bstard: Vratca sem tolk zrihtal da lepo stojijo, zlo mal lufta je še.. mam pa že drugo plastiko ki čaka toplejše vreme da se bo zamenjalo
error: teli displaji niso samo v starejših izvedbah rsov, so tudi v novejših lagunah, modusih itd.. ko sem klicaril po oglasih so bile cene ostalih displayev okoli 40-50€. Če sem omenil mojega je bila cena takoj x2 ampak ga seveda nikoli niso imeli na zalogi.. Cena novih pa ne vem koliko je.
Pozabil dodati, da sem pred kratkim menjal še eno vžigalno tuljavo in zadnji ležaj.
lp M
error: teli displaji niso samo v starejših izvedbah rsov, so tudi v novejših lagunah, modusih itd.. ko sem klicaril po oglasih so bile cene ostalih displayev okoli 40-50€. Če sem omenil mojega je bila cena takoj x2 ampak ga seveda nikoli niso imeli na zalogi.. Cena novih pa ne vem koliko je.
Pozabil dodati, da sem pred kratkim menjal še eno vžigalno tuljavo in zadnji ležaj.
lp M
ne hiti počasi....
Servis se bliža, kupljene nove gume:
Goodyear eagle f1 asymmetric 2 (225/40 18)

in olje:
elf evolution sxr 5w-40

me firbec matra kako se bodo gume obnesle..
Goodyear eagle f1 asymmetric 2 (225/40 18)

in olje:
elf evolution sxr 5w-40
me firbec matra kako se bodo gume obnesle..
ne hiti počasi....
Avto se še kar prodaja, ponujajo razne čudne menjave in smešne zneske..
No bolj kot ne iz dolgčasa sem pobarval platišča. Mogoče bo pa komu padlo v oči
Tokrat se bo z njih luščila Anthracite metallic. Je temna ampak ni črna.

lp M
No bolj kot ne iz dolgčasa sem pobarval platišča. Mogoče bo pa komu padlo v oči

lp M
ne hiti počasi....