Pa da na hitro predstavim še svojo novo pridobitev.
Megan rs, letnik 2010 prevoženih 53k km. Avto je praktično kot nov, s preverjeno zgodovino, nikoli zaleten. Kako pa se pelje pa ve samo tisti ki je rs že vozil
Avto je še čisto stock, kaj bom z njim delov še ne vem, vendar kaj veliko ne mislim spreminjati. Sedaj je v planu samo remap.
Še slike:
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
Ploščice sem vzel kar na servisu cena 90€ + montaža, ker pa je bil teden brez DDV-ja me je vse skupaj prišlo pod 100€. Nalepke so iz Ebaya neke za neke male pare.
Hm ja, kar pa se tiče CUP podvozja sem imel možnost voziti tudi takega. Vsekakor je za neke ekstreme ali pa dirkališče boljše cup podvozje, vendar ker avto uporabljam vsakodnevno mi veliko bolj odgovarja navadno podvozje, prav tako pa so sedeži veliko bolj človeški
Da bi videl dejansko razliko bi moral obiskati dirkališče. Je pa dejansko bolj trdo podvozje. Meni kot sem povedal glede na vožnje ki jih opravljam paše bolj mehko podvozje, ki pa je še vedno odlično, oziroma več kot odlično
Z avtom pa več kot uživam, se moram počasi umiriti, drugače bom moral bencinsko postaviti kar na svoj dovoz
no pol optimiraj za nizjo porabo
Moti me ker v vseh testih vozijo CUP (enako kot twinga) in je avto super za hitro voznjo, vse povsod pa "pusi". Nikjer ni bolj objektivne primerjave med obema...
Ce mas kak test se priporocam.