Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: Clio 1.4 l1995 by Storž

Odgovor Napisal/-a Storz »

Da mal obudim temo od mrtvih ... na avtu se še vedno pridno dela in še vedno ni registreran dela je blo precej več kakor sm pričakoval..

kaj se je nardil..

na podn so šle nove plate, avto je dubu nove pragove poštimani spredni koloteki, skorej cev podn sm na novo zaščitu z temelno barvo in bodijem in prebarov pragove pred tem sm zamenjov tud predne diske in čeljusti, kupil nove pletene zavorne cevke ter stranske letve dav v plastidip več pa naj povedo slike..

no slik nažalost nebo ker se je moj net tko odloču. Naložim enkat v prihodne ko bo net mal hitrej delov..

se bom pa trudu čimprej sestavt zadevo skup..
Uporabniški avatar
Storz

Evo avto se pelje v petek sem ga registreral.. do danes naredu 102 km.. morm pa še zadno čeljust poštimat ker bremze obupno škriplejo.. Upam, da bo pol malenkost bolš..

Drgač pa prema od expresa dela čudeže klup zjahanim amortizerjem :P

slik ni ker intrnet dela sploh ne (Da pridem do klele traja ene 5 min :P )
Uporabniški avatar
Storz

evo kot sm oblubu net smo prbližn poštimal tko da mi je ratal naložit nekej slik (oz kukr sm posliku med samo obdelavo)

Slika
sušenje sprednih čeljusti..

Slika
pletene zavorne cevke..

Slika
zaščiten zadn dev avta z bodijem (klele je blo največ dela s pucanjem rje ker je velik mejhnih kotičkov in težko prideš zravn..

Slika
nove plate na podnu..

Slika
manše umetniško delo ( ni hotl bit lepo pa me je razjezil sm pa naredu da je ratal še hujš kukr je blo )

to je zaenkrat kakšna slika celote oz na prostosti pa ko bo..
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

kaj ti ustvarjaš s tem avtom... bi blo skor bolš čeb pustu pr mer...
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Storz

to sm tud že gruntov.. sam je kar je :P saj podn nej bi biv poštimn čeprov morm še enkrat avto v garažo pa pregledat če skoz kkšno luknco rja kuka da jo zaflikam in ustavm..
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

hehe :D Spomini na mojga cliota ko sm ga rihtal :D

Slika

Kr lepo ga porihtaj.

Mene še zmeri drži da bi kupu isto letnik 95 pa porihtal do zadnjega vijaka. Samo da zdj ne bi kupu 1.2 ampak 1.8 :D
Uporabniški avatar
Storz

1.8 16v ? najbrš problem je ker je težko dobit zdrao karosrijo, da jo pa zrihtaš je pa precej dela..

Drgač bi biv pa žr cajt da kkšno sliko obesm...

Zdej bo počas cajt za zimske gume (sicer jih že mam gor sam niso za v sneg ker so malenkost preširoke pa malenkost preveč požrte) tko da sm učerej nabavu jeklena platišča za gume se pa še odločam kaj gre gor. Gre pa najbrš 165 60 14 :P kera ferma pa še nevem..

čimprej je pa tud podvozje treba poštimat ker je volanski končnik dobu neki lufta pa tud amortizerji se že neki prtožujejo pravjo, da so mal zmatrani :P Ampak to k bo mal viška dnarja :P
Uporabniški avatar
Stonecat_612
Kraj: 1420 (trb)

Odgovor Napisal/-a Stonecat_612 »

Super da ga pedenaš. :) Kaj pa pomeni ta SLO Open?
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

ma to so tti z šibedahu. če se ne motim.
Uporabniški avatar
Stonecat_612
Kraj: 1420 (trb)

Odgovor Napisal/-a Stonecat_612 »

Sepravi so se samo v SLO prodajali? Še danes zavidljiv spisek opreme 8) Super prvi avto (za nekoga ki je totalno brez izkušen, poceni pa dost opreme, če ima klimo pa že skor predober :lol: ) Hvala za info! A maš kšno sliko od tvojega ex.?
Uporabniški avatar
Storz

Polek opreme ma še zvočnike v vratih in ob zadnji polici (obični 1.4 rt imajo samo v armaturki) in zadeva špila precej solidno klub svoji starosti.. sicer ne na original radiu ker ga ni bilo zravn pravtako ni blo zravn obvolanskih komand.. polek vsega so ble v paketu mislm da tud lita platišča 14 col.. izvedbe so različne..

Aja a ima mogoče kdo podatke kok je blo narjenih teh cliov?
Uporabniški avatar
Storz

Evo, da nov čist zamrla tale tema...

Nabavl smo feltne in sicer so me čakale več kukr en let (no sj nevem kdo bi to grdobo kupu:P) :P zgledale so tkole..

Slika

No dons sm jih dobu iz peskanja pa zgledajo tkole

Slika

zdej mam pa problem ker nevem v kero barvo jih dt.. mal mi je žov da nism dav peskat sam zadne strani (ker se je precej luščila) spred bi pa pustu v original spraksani in zrustani vrjanti :P

So pa 14" pa 6 široke.. gumice pridejo pa konc tedna.. bo treba čevle hmau zamenat :P
Uporabniški avatar
biste
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a biste »

daj jih v temelno 2 komponentno barvo, šprickit ter originalno barvo ral 9006 če se nemotim je originalna barva železnih platišč pri renoju, recimo kakor jih ima r4, clo16v rezervno itd... pa zaščiti jih z voskom kjer sta obroč ter sredica spojena skupaj z zunanje strani seveda ko bodo pobarvana... pa lp!
Uporabniški avatar
Storz

Siva ? neeeee to je isto k če jih sam v temelno dam in tojeto...

Grem jutr oz v petek do barvomešalca pa bomo neki najdl..
Uporabniški avatar
Storz

spet še en post na svoj post.. :P

Že neki časa mi zamaka strešn okn do zdej sm zadevo rešu tko, da sm šipo spajsov bol naprej in je zadeva tesnila (ne zapre se čist do konca cca 5 mm preveč nazaj ostane..) Včasih je to držal dokler nism spet odpru okna. Zdej se pa kr sam "odpre" oz poleze malenkost nazaj, da začne spet zamakat.. Zdej pa nevem kako to zadevo rešt ? Ker ni lih zabavno, da te med vožno čez desn ovink zalije voda :P

Zalepu ga nebi ker polet je supr zadeva..
Odgovori