Pozdravljeni!
Prosil bi vas za pomoč! Kakšne in če ima kdo izkušnje z temi motorji ko kupiš obnovljenega, ker se mi cena ne zdi visoka. Počasi bom namreč moral menjat motor.
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
David
ZAMENJAVA MOTORJA
Re: ZAMENJAVA MOTORJA
Predvidevam, da imaš scenica2 za ta model je kar nekaj različnih motorjev.
Izkušnje imam z diezel motorjem FAP 1,9 DCI 131 KM. Prevoženih ima že 350.000 km, pa še ni
znakov za obnovo ali menjavo.
lp
Izkušnje imam z diezel motorjem FAP 1,9 DCI 131 KM. Prevoženih ima že 350.000 km, pa še ni
znakov za obnovo ali menjavo.
lp
pri nas sta bila zmontirana že 2, izkušnje pa pozitivne.david-scenic2 napisal/-a:Pozdravljeni!
Prosil bi vas za pomoč! Kakšne in če ima kdo izkušnje z temi motorji ko kupiš obnovljenega, ker se mi cena ne zdi visoka. Počasi bom namreč moral menjat motor.
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
David
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
-
david-scenic2
Ja sem pozabil napisat da gre za scenica 2 1.5dci 101KM. Sprašujem tako informativno, ker se mi je nedeljo začel motor čudno obnašat in klopotat spodaj na motorju in sumim da so šli ojnični ležaji al pa še kaj hujšega da je šla gred. Sem klical mehanika, ampak ima polno delavnico tako da me bo sprejel komaj v petek in se že zdaj pripravljam na najhujše glede motorja. Ne vem če se izplača popravljat ta motor ali nabavit obnovljenega. Javim v petek kakšna je stvar upam da ne bo tako hudo kot predvidevam hehe...
Hvala za pomoč!
l.p.
Hvala za pomoč!
l.p.
Jaz sem jih ze zmontiral 5 od tega Drnovška iz krškega pa ni problemov z njimi!
Glede na to, da je glavna gred 103€ in ležaji ene 30€, pa nekaj malega dela, kaj ti bo nov motor?
-
david-scenic2
Ne vem še kakša je škoda na motorju, ker mi ga bo mehanik komaj jutri vzel noter se pa drgač zanimam samo tako informativno za motor.
l.p.
l.p.