RENAULT SCENIC III, 1,6; 16V, NOV.2010
Re: RENAULT SCENIC III, 1,6; 16V, NOV.2010
To so vam ena stara jajca kazali, pa vas nabrisali za težke denarje. In kaj naj bi koštalo 650€, četudi bi zares zadnji diski tudi šli, kar je nemogoče pred 100kkm, se preprešajo za par €, ne pa da blaznijo z odiranjem.
Pozdravljeni
Bolj ko berem, manj mi je jasno. Kakor sem razumel, so vam zamenjali obrabljene zavorne diske pri 35 tisoč prevoženih kilometrih. No ja, zakaj pa ne, če je bilo potrebno.
V koliko niso bili fizično poškodovani, so kot novi ............................ če pa so se po kakšnem slučaju obrabili, pa je napaka v materialu, kar pa mora servis zamenjati brez besed.
Vzemite stare dele s seboj do kakšne specializirane delavnice za zavorne sisteme, mojster naj pogleda in poda pisno mnenje. Na podlagi pridobljenega mnenja, pisno zavrnite račun in zahtevajte svoj denar nazaj!!!!!!!!!!
In ja, pregleda naj tudi vozilo, ali je bilo res vse zamenjano, kar piše na računu! Da niste samo plačali, zavorni elementi pa niso zamenjani.
Lep pozdrav
Bolj ko berem, manj mi je jasno. Kakor sem razumel, so vam zamenjali obrabljene zavorne diske pri 35 tisoč prevoženih kilometrih. No ja, zakaj pa ne, če je bilo potrebno.
V koliko niso bili fizično poškodovani, so kot novi ............................ če pa so se po kakšnem slučaju obrabili, pa je napaka v materialu, kar pa mora servis zamenjati brez besed.
Vzemite stare dele s seboj do kakšne specializirane delavnice za zavorne sisteme, mojster naj pogleda in poda pisno mnenje. Na podlagi pridobljenega mnenja, pisno zavrnite račun in zahtevajte svoj denar nazaj!!!!!!!!!!
In ja, pregleda naj tudi vozilo, ali je bilo res vse zamenjano, kar piše na računu! Da niste samo plačali, zavorni elementi pa niso zamenjani.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Megane II je par zadnjih diskov z ležaji 270€ (servis, ali celo 240), se da pa tudi po Dialogysu naročiti samo diske.joztom napisal/-a:To so vam ena stara jajca kazali, pa vas nabrisali za težke denarje. In kaj naj bi koštalo 650€, četudi bi zares zadnji diski tudi šli, kar je nemogoče pred 100kkm, se preprešajo za par €, ne pa da blaznijo z odiranjem.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Jst sem dal pri klubskem sponzorju za zadnje Brembo z ležaji za Laguno, ki ima vsaj enako velike (če ne že večje) diske cca 190€. Tako, da se da še ceneje 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
PozdravljeniMOJCEJ napisal/-a: Sedaj pa mi kažeta račun za servis in menjavo diskov ter zavornih oblog pri 36.400 km in 650,00 € in me "hvalita", kako sem dobro svetoval.
zato me potolažite, prosim !
MOJCEJ
Sicer ne vem za katere zavorne diske je govora ( ali pa sem spregledal ) spredaj ali zadaj, vendar zadnji zavorni diski za omenjeno vozilo pridejo par z ležajem in ABSom 240€ ( pri klubskem popustu pa še ceneje ), zadnje zavorne ploščice so 30€ in delo cca 1 do 1,50 ure.
Nikjer ni bilo omenjeno kaj se je menjalo, kakor sem zasledil, je govora samo o servisu zavor, kar pa je lahko širok spekter. Ali se lahko skenira račun in se ga prilepi??? Če te možnosti ni ali pa ne znate prilepiti slikce, se prepiše samo specifikacija delov iz računa, da se bo vedelo o čem razpravljamo.
Osebno menim, da tu nekaj hudo ne "štima" Če se je že delalo z zavorami " kot svina z mehom" je nemogoče, da bi bili uničeni zavorni diski pri omenjenih prevoženih kilometrih ( seveda brez fizične poškodbe ).
Niti mi ni jasno, kaj bi imeli vaši otroci od tolažbe?? V koliko so bili ogoljufani, tolažba ne pomaga, tu pomaga samo vračilo preplačanega denarja!!!! Poraja se mi vprašanje ali je bil problem korektno razložen??
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]