Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
Hja, vzames dol a stebricek in gres s kabli spodaj pod armaturo, mal bl je zafrknjen. Mikrofon obvezno na zgornji del a stebricka.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Mégane II 1.6 16V
mikrofon bom dav k ogledalu sej je isto kukr če je pri stebričku..
No al pa tko, samo da bo kabel dost dolg 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Mégane II 1.6 16V
tele okvirček od rdija mi gre na živce ker ga nemorš dobit vn oz ga jest lih neupam da nab kej polomu.. kako to izvedeš ? v režo zabiješ pravfncigr in spajsaš vn ? al je kkšna druga vrjanta ? pač seveda use činmbl nežn da nepolomš usga ?
Hja, jaz imam za to plasticne pajsarje da ne popraskam cesa 
A je že kdo montiral sharky antenco v megana 2004? Ne bi pa rada dala denarja za montažo, rajš sama nardim. Rabila bi neki pomoči, k ni tok enostavno.
Ne bi rada vsega polomila ali kaj podobnega...
aha no pol bom pa jest z lesom probu ker plastike lih nimam da bi si jih naredu 
A res ni noben monteru še sharky antene?

Sharky je za BMW-je, ne pa za Renaulta (in ostale znamke) 
Jst bom nardila izjemo
briga me 
Spet mau pokukala na forum po več kot pol leta 
Želja se mi je uresničila, feltne mam!
Na Megančku so feltne Tomason TN1 225/40, 8,5J x 18.
Pobarvane so tut stranske letve na barvo avta. Kmal bodo tut sprednje in zadnje na odbijaču. Na vrsti je tut nižanje avta...

Želja se mi je uresničila, feltne mam!
Pobarvane so tut stranske letve na barvo avta. Kmal bodo tut sprednje in zadnje na odbijaču. Na vrsti je tut nižanje avta...

Še ena slikca od megana pa storževega cliota