Avto ne vžge in ne ugasne!
Avto ne vžge in ne ugasne!
Renault Modus 1.4 16V, 2005 pred poletjem so se mi začele pojavljati težave pri vžigu. Ko obrnem ključ se sliši klik - isti zvok kot pri zaklepanju avta - , mašina dvakrat zavergla in potem neha. Avto ne vžge. Potrebno je parkrat ponoviti. Mehanik ni našel napake. Sedaj so težave tudi pri ugašanju. Ko avto ugasnem in dam ključ iz ključavnice, motor še vedno dela in ugasne samo tako, da dam avto v prestavo in spustim sklopko. Avto je bil spet pri avto električarju in ponovno ne odkrije napake. Ima kdo kako idejo?
Re: Avto ne vžge in ne ugasne!
Za začetek zamenjaj električarja 
Avto je bil pri dveh različnih, ki nista ravno začetnika.Marsovcek napisal/-a:Za začetek zamenjaj električarja
preden ugasneš avto zategni ročno in daj nogo dol s zavore.
Najverjetneje zanič ključavnica, najbolje še k kakšnem avtoelektričarju, iz katerega konca pa ste?
RenaultSport
Iz Celja.Spula napisal/-a:Najverjetneje zanič ključavnica, najbolje še k kakšnem avtoelektričarju, iz katerega konca pa ste?
Žal pa iz tam ne poznam nobenega dobrega električarja, bo mogoče znal svetovati kdo, ki je iz tistega koncaTanjaL napisal/-a:Iz Celja.Spula napisal/-a:Najverjetneje zanič ključavnica, najbolje še k kakšnem avtoelektričarju, iz katerega konca pa ste?
RenaultSport
Pozdravljeni,
ali je bil avto priklopljen na original tester - z dobro diagnostiko je veliko lažje odkriti razlog okvare. Če potrebujete kakšen kontakt mi lahko sporočite na zasebno sporočilo.
lep pozdrav
ali je bil avto priklopljen na original tester - z dobro diagnostiko je veliko lažje odkriti razlog okvare. Če potrebujete kakšen kontakt mi lahko sporočite na zasebno sporočilo.
lep pozdrav
Drev iz celja?
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Ne k Drevu. Na mariborski imas Grajzla. Mislim da je en bolsih na celjskem.
X2Marsovcek napisal/-a:Za začetek zamenjaj električarja
Nagaja električni vložek v kontaktni ključavnici ( to tester ne pokaže ) - potrebna menjava!
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;