Meni je naredil tako kot se zagre in sicer avto gre veliko bolje, poraba je ista oz. bi bila manjša če bi ga šparal in pa čisto nič ne dimi
Megane RS 250
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Re: Megane RS 250
Drugače pa rsr
Meni je naredil tako kot se zagre in sicer avto gre veliko bolje, poraba je ista oz. bi bila manjša če bi ga šparal in pa čisto nič ne dimi
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Zdej ne vem sem slišal nekaj slabih na rsr, tako da ne vem, Od erc-a pa same pohvale. Kaj pa recimo avtoelektronika? Erc mi namreč ne odg na maile.
Renault Megane RS 250 remap 2010, Renault Scenic Bose Edition 1.6D 2013,
s katerima zahajam v Mobilne hiške
Pri avtu s tako zapletenimi mapami, bi se jaz osebno omejil samo na 2 kandidata. Sokol (Paul) in ERC, drugam ga ne bi peljal. Moje osebno mnenje. Sicer pa, boš teh 20KM res tako občutno opazil? Ker če avto že voziš na meji svoji zmogljivosti, je pol mogoče bolje da greš eno stopničko višje, dokupiš še izpuh, IC in kakšno malenkost, pa bo razlika precej očitna 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Zakaj se tolk zapenjate za maksimalne številke. To čisto nič ne pove in se ponavadi najmanj opazi. Maksimalna moč lahko gre gor le za 20hp, ampak v srednjem območju je tisto kjer se res pozna. Samo še vedno, če menjaš še izpuh in IC bo razlika še toliko večja. Maksimalna moč ne bo tako ogromno poskočila, ker pač turbina prehitro izdahne, bo pa zato spool in navor toliko bolj poskočil da bo zelo opazno.
Zdrifko: na erca moraš ponavadi malo počakat. Mislim da ima trenutno zelo veliko dela, če je sploh v Sloveniji.
Zdrifko: na erca moraš ponavadi malo počakat. Mislim da ima trenutno zelo veliko dela, če je sploh v Sloveniji.
Enigma motorsport
Prišel v kontakt z erc-om, ko zadevo izpeljem poročam o številkah.
Zdrifko daj napiši če je kaj novega??? Si ga že chipal sploh?? 
Sem ja na koncu sem se odločil za Bluefin, zakaj? Ker sem prebral zgolj pozitivne stvari in tudi sam sem zadovoljen (po občutku in odzivnosti), na valje pa žal še nisem utegnil.
Zdrifko si mogoče že bil na valjih..?? Me prav zanima koliko bi pokazalo..
Po posnetku sodeč na you tube bi tvoj moral it bolje kot Focus RS!!!
https://www.youtube.com/watch?v=DqNNU0Frfck" onclick="window.open(this.href);return false;
Po posnetku sodeč na you tube bi tvoj moral it bolje kot Focus RS!!!
https://www.youtube.com/watch?v=DqNNU0Frfck" onclick="window.open(this.href);return false;
Na valjih nisem bil, se pa občutno pozna, tko da bi rekel 280-300 nekje.
Najboljši rezultat do 100 z novimi letnimi gumami v idealnih pogojih mi je uspel 5.6s. Žal tega nimam slikanega imam samo tisto 5.8s
Najboljši rezultat do 100 z novimi letnimi gumami v idealnih pogojih mi je uspel 5.6s. Žal tega nimam slikanega imam samo tisto 5.8s