carminat navigation

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
slo

Re: carminat navigation

Odgovor Napisal/-a slo »

Danes je prišla antena iz eBaya. Navigacija je takoj začela delovat. Če bo še kdo rabil, potrebujete SMB konektor.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

slo kaj si kupil orginal anteno al kaki aftermarkt?
šele zdaj vido tvoje objave, zgleda da mi neki forum šteka. Drugače pa tudi pri karavanki je vse pod desno tapeto, vilice ma frend, ampak kot pravim spredi nimaš kaj videt in čarat vse je od zadaj za porihtat
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
slo

Odgovor Napisal/-a slo »

Kupil sem aftermarket anteno. Priklopil sem jo v prtljažniku. Cena: 8€ :D
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

in kam si jo zamagnetil? jaz jo mam trenutno na notranji strani boka, in "vleče" bolj tako tako, mislim ni zeleno bolj je sivo/rumeno, sicer zadeva dela tudi ko je te vrste signal. A si mogoče že razdrl orginal? Jaz čakam malo lepše vreme pa da jo potegnem s strehe in da viidim če je še živa. Ja 8€ je luxuz proti baje da nekim 300€ al kolko hočejo za orginal
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
slo

Odgovor Napisal/-a slo »

Jaz jo imam tudi v boku pri zadnji šipi. Signal imam isti kot ti, važno da dela :D Sem razdrl tudi orginal, vendar se ni dalo očistit oksidacije.
espace fan

Odgovor Napisal/-a espace fan »

No , probleme glede antene so pojasnjeni, mene pa zanima ali si je kdo že upel dounloadad carminan navigation cd 2012-13 pa da zadeva deluje, imam sicer espace z cd 2010-11 pa pol poti v sloveniji ni vrisanih(original renault)? Je kar nekaj spletnih strani ki ponujajo duplikate, ampak zapečeš ga ,stvar pa ne deluje.... Lepo prosim za pomoč..
Lep pozdrav vsem...
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

če ne deluje bi bla ena od možnosti da je zapečeno s preveliko hitrostjo :)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
darksun

Odgovor Napisal/-a darksun »

zgleda se obetajo nove mape :wink:

zaenkrat samo za francijo

Renault Carminat Navigation Informee 2 // Bluetooth CD (4R/LPN) - France V33 - 2013/2014
Uporabniški avatar
legenda

Odgovor Napisal/-a legenda »

pozdravljeni

pred kratkim sem nabavil laguno l. 2006. avto ima tudi navigacijo in seveda sem si želel posneti čim novejše karte in posodobiti sistem. no tukaj nastane problem, ker niti nisem čisto prepričan katero navigacijo imam. koliko sem uspel ugotoviti iz forumov imam carminat informee 1. na linku je slika iste navigacije kot je moja. v glavnem navigacija je na cd-je, ki se vstavijo v radio na armaturki (kjer se vstavi tudi cd za poslušanje mp3-jev). ima velik barvni ekran, nikjer drugje nisem našel kakšnega drugega cd izmenjevalca ali kakšne druge enote (niti pod sedeži ali v sopotnikovem predalu). navigacija sicer deluje želel bi pa posneti čim novejše karte in posodobiti sistem. poskušal sem si posneti ene karte (estern europe) vendar, ko sem cd vstavil mi napiše "cd error". vem, da treba cd snemat na čim manjši hitrosti (manj kot 8X nisem našel cd-jev) in da je potrebno uporabiti kvalitetne cd-je. nisem pa prepričan, če sem sploh snemal prave karte pa tudi katero verzijo kart imam trenutno posneto ne vem. tudi kar se samega sistema tiče mi ni najbolj jasno, ali se da še kaj posodobiti ali ne. kje se sploh vidi katero verzijo imam? našel sem ene številke, ki se mi izpišejo v meniju "system information", prilagam link do slike.
a ima kdo izkušnje glede kart in posodobitve sistema na tej navigaciji?
za vsak odgovor bom zelo hvaležen.
lep pozdrav

https://www.dropbox.com/s/x2p494v540pm8 ... 1-95-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.dropbox.com/s/a7j8sg569zfhq ... 213025.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.dropbox.com/s/o27uovtgqr7mu ... 212955.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Nimaš CNI1 ampak Renault Carminat Navigation Informee 2 // Bluetooth CD (4R/LPN). Poišči karte za CNI2, pa bo delovalo.
Uporabniški avatar
legenda

Odgovor Napisal/-a legenda »

Hvala, bom probal. Naj povem, da moja navigacija nima bloetooth.
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Bluetooth je bil dodan konec leta 2007. Več informacij na:
http://www.gps-carminat.com/v3/carminat ... informe-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gps-carminat.com/v3/carminat-bluetooth-cd/" onclick="window.open(this.href);return false;

lp
Uporabniški avatar
buscapé
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a buscapé »

Sam sem si naložil zadnjo verzijo zemljevidov Carminat navigation 32.1. Pa sem si presnel oboje CD update in DVD z zemljevidi. Ko sem imel oboje presneto, sem pa v avtomobilu v predvajalnik dal samo DVD z zemljevidi, pa mi dela. Nisem uporabil CD update, pa vseeno dela in pokritost je zelo dobra. Tudi vasi, ki jih še na zemljevidu s prostim očesom težko najdeš, navigacija najde.
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

Pozdravljeni. Zanima me če kdo uporablja Carminat navigation 32.2 DVD.
mjure

Odgovor Napisal/-a mjure »

Pozdravljeni,
kupil sem Megane Grandtour letnik 2010, ki ima Tomtom SD navigacijo. Carminat core je 8.842 in pripadajoči zemlevidi naj bi bili serije 850.2817 ali 850.2781. Tako sem izvedel na gpsunderground strani. Kupil sem že novo SD kartico, potegnil programčke za patc in ostalo ... to mi je vse jasno.
Imam pa težavo, ker nikjer ne najdem pravih zemljevidov za to navigacijo. Rad bi imel pokrito Evropo.
Lepo bi prosil koga, ki pozna sceno na netu, da mi priporoči link, do zemljevidov.

Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
Odgovori