Lastim si Megana 1.9 dci 2003 letnik in sicer od nekdaj sem imel solidno muziko v avtu, zdaj pa mi že nekaj časa sprednji desni zvočnik praska oz. se je prekuril, če dam base hrešči, poka.
Zanima me, nekoga sem vprašal in mi je rekel, da morajo not neki posebni zvočniki z manjšim magnetom, ker češ, da drugače se šipa ne bo odpirala. In me zanima, če je temu res tako? In pa katere velikosti zvočnikov gre notri (13ke ali 16ke). Prav tako bi rad namontiral zvočnike na zadnjo polico in woofer v prtljažnik, nič kaj zahtevnega,samo da je lep zvok (stvari že imam doma) zanima pa me ali moj radio Tuner list podpira priključitev tega ali bi moral menjati radio.
Kar se pa ne tiče avtoakustike me pa zanima, včasih oz. zdaj pogosto, se mi prižge lučka za service in lučka za airbag in istočasno se mi avto odklene (med vožnjo), baje naj bi bil nekje stik zaradi premikanja stola. Zanima me koliko stane popravilo in kje se to splača dati popravit.
Najlepša hvala za odgovor upam, da mi boste lahko kako pomagali, ker poslušanje glasbe na visokotoncih ni prijetno, prav tako ropotanje odklepanja in zaklepanja med vožnjo ne
Uživajte maksimalno in hvala za vse odgovore.
Lp Rugby

Spletna trgovina