RS, ST, GTI: Kateri bo bolj zabaven?

Vse ostale teme

Kateri bo bolj zabaven?

Glasovanje se je zaključilo dne 23 Mar 2013, 19:12

Renault Clio RS
30
65%
Ford Fiesta ST
9
20%
Peugeot 208 GTI
7
15%

Skupaj glasov: 46

Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Re: RS, ST, GTI: Kateri bo bolj zabaven?

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

frankie napisal/-a: BTW 208 GTI ni dober:) evo test je pokazal lih to da ma prevec gripa...

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: ta je huda
cliota je prelahko šaltati, gti ma preveč gripa, fiesta je pa ravno prav pofailana, da je zato najboljša?
imam občutek da vsi samo nekaj nakladajo, pa ne vem zakaj v teste štulijo faktor zabavnosti
s tem je na veliko operira top gear, zato ker je bolj gledljivo, in naredijo večji show, če se clarkson pelje počez in vmes meče hecne komentarje, kot pa da našteva suhoparne podatke, ki jih itak vsak lahko sam prebere
zdaj bi bili vsi radi eksperti in filozofi in avto ocenjevali po zabavnosti
najboljši je tisti ki je najhitrejši. pika. vse ostalo vključno z barvo in številom gumbov na armaturi so osebne preference in ne neko merilo za ocenjevanje

kot bi rekel da ima nek avto sicer manjši prtlažnik, kot konkurent, ampak je zato večji izziv in bolj zabavno, ko vse kufre notri tlačiš pred dopustom in je zato boljši
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Hja, samo nekdo je hitrejši z enim avtom, nekdo drug pa z drugim, kaj pa zdaj? :P

Meni osebno pa je faktor zabavnosti, ogrivnosti in samega občutka bolj pomemben od razlike na štoparici. Lahko je zarad mene 1s/km počanejši, pa če bolj uživam z njim, ne bom veliko razmišljal :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Meni osebno pa je faktor zabavnosti, ogrivnosti in samega občutka bolj pomemben od razlike na štoparici
saj meni je tudi, če mene vprašaš vsem novejšim avtom nekaj manjka in imaš bolj playstation občutek za volanom, samo ne bom pa okrog govoril da je bolši star avto, zato ker ga je težje vozit
faktor zabavnosti je subjektivna zadeva, enim je zabavno nekaj drugim drugo, zato na podlagi tega ne moreš realno oceniti avta
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Pocket_Rocket
Kraj: GO-LJ

Odgovor Napisal/-a Pocket_Rocket »

Italjanski vzporedni test:

http://www.auto.it/prova_su_strada/ford ... li-mostri/" onclick="window.open(this.href);return false;

Iz prve tabele se vidi da je Clio potratnejši in da ima najboljše bremze ...
Odgovori