Laguna zobata letev

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
labelone

Laguna zobata letev

Odgovor Napisal/-a labelone »

Danes sem pri uradnem serviserju menjal manšete poleg tega sem dal preveriti še komplet avtomobil če je mogoče še kaj za zamenjat umenil sem mu da ko se peljem po avtocesti 130-140kmh je volan zelo mehak, ko sem ga prišel iskat mi je le ta mehanik povedal da bo potrebno zamenjati desno zobato letev. Pravi da se pod 500euri na uradnih servisirh sploh ne pogovarjajo glede tega mislm da bi me okrog 1000eurov prišlo ko nič na uradnem servisu kar je veliko preveč, rableno nevem če bi jemal ker nevem kašno bom dobil , zanima me pa ali naj avto enostavno prodam in kupim drugo laguno ali naj peljem to do nekoga ki to obnavlja ? Zanima me ali bi mi lahko kdo povedal kdo kaj to obnavlja, sem pa iz kranja.

Malo sem bral po forumi in ljudje pravijo da se ponavadi sliši kot pokanje ali pa se čuti ko zavijaš levo in desno npr na makedamu ali na avtocesti. Pri meni nič ne poka ampak samo ko se vozim po avtocesti 130-140kmh je volan zelo mehak zelo občutljiv premaknem za 2mm volan pa kot da bi ga premaknu za več to se pravi je možno da je samo zrak notr ali je lahko tu še kak drugi problem ? Ko sem prišel po avto mi je mehanik samo reku kako je ta avto pršu lahko čez tehničnga če ma luft, imam pa avto mesec in pol , tehnični pregled pa so delali na avtohiši.

Prosim za odgovor kaj lahko naredim, res nevem kaj naj naredim ?

Prosim za odgovor
Uporabniški avatar
ridder

Re: Laguna zobata letev

Odgovor Napisal/-a ridder »

Živjo. Pri nas dobiš 30% popusta na letev, oz, jo dobiš po ugodni ceni, ravno tako menjavo. Če je zanič je zanič, in jo je potrebno zamenjat. O pravilnosti diagnoze se pa težko kaj reče, dokler se ne preveri na lastne oči.

če te zanima, je kontakt v podpisu.

l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
labelone

Re: Laguna zobata letev

Odgovor Napisal/-a labelone »

hvala lepa za odgovor, bom najprej dal preverit če je dejansko letev zanič, ker v kolikor sm se zdaj pogovarjal z mehaniki so tudi vsi rekli, da teško vrjamejo da je letev ampak da je lahko zanič kaj drugega oziroma da nekaj ni dobro skupaj dano, tako da bom šel najprej to preverit v kolikor se bo izkazalo da je letev zanič vas kontaktiram.
Odgovori