Clio 2.0 16v Maxi projekt
Re: Clio 2.0 16v Maxi projekt
original maxi ima enak pokrov na istem mestu, čisto v redu bo 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Danes sem se igral s povijanjem, polovico mi je uspel zdej morm pa na šiht

-
bluerunner
Angel eyes meni sedejo, pokrovček za tank ne, najlepša, svetovna je pa barva
Vsa čast za tale projekt in upam da tega lepotca vidim v živo...
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Kolektor povit do konca:

l.p.

l.p.
Ko bo motor laufal, lahko opišeš kaj točno pri štromu si mogu zamenjat, oz. kje si štukal motorno vejo od 2.0 z original el. vejo notranjosti iz avta? Dobiš za pivo 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
To mi je pa Tomaž oblubu, da pride zvezat iz Thomas Customs. Bom pa posliku magar ko bo.
Danes sem nesu še tale nosilc speskat, ki pride nad menjalnikom in se mi zdi, da mu najbolj paše tale kovinska barva tako da bom samo polakiral čez in je to to 
Jutri upam da dobim še nosilec motorja, ki pride na ta kovinski del, ker je na mojem potrgana guma potem pa mislim da bo motor notr tko kot je treba.

l.p.
Jutri upam da dobim še nosilec motorja, ki pride na ta kovinski del, ker je na mojem potrgana guma potem pa mislim da bo motor notr tko kot je treba.

l.p.
Kabli za motor so na svojem mestu, ECU pa nimam pojma kam bomo dal, ker ni prostora. Mogu bi pridet direkt za luč ampak je že nosilc tam. Zgleda nekak tkole vse skup za 1x:

Danes sem se armature lotu. Počistil kilo prahu in pa star selotejp s peno...povil kable...pa novo ekspanzijsko sem šel kupit...

l.p.

Danes sem se armature lotu. Počistil kilo prahu in pa star selotejp s peno...povil kable...pa novo ekspanzijsko sem šel kupit...

l.p.
Po spominu je tale ECU precej majhen in bi ga mogoče lahko dal pokonci med nosilec motorja in luč? Pač moreš original nosilec dat stran in bi ga kar direkt na ohišje nosilca motorja prišraufat? Pa potem spelješ cevi za benz in servo čez njega. Sem malo pogledal pri sebi in mislim da bi šlo, na knap, ampak ja. Edino menjava žarnice brez da daš luč ven je potem verjetno misija nemogoče 
Polosovine so končane tut:

Motorni prostor že malo bolj polno zgleda

kmetek res je, prostora zadaj za lučjo bo pa direkt za ECU, ki bo stal pokonci

Pa kolektor nekak tkole zgleda

l.p.

Motorni prostor že malo bolj polno zgleda

kmetek res je, prostora zadaj za lučjo bo pa direkt za ECU, ki bo stal pokonci

Pa kolektor nekak tkole zgleda

l.p.
Kako so polosovine narejene, ker po sliki sodeč ne bodo držali tisti zvari...
Zgledajo samo poštukane.
Boljš bi blo narest pušo z luknjami, dat čez pa tako povarit. So u nulo ravne? Ker če niso potem ti bo nekej potrgalo, sigurno.
Enigma motorsport
Polosovine sta narejene iz 4 komadov (vsaka 6cm daljša). Je pa os dana v notranjost in pošvasano, ni samo štukano 
Upam da si trak namočil v vodo predno si povil? Če nisi, ponovi vajo, pri meni je ves ohlapen ker sem ga na suho povil, čeprav sem fajn zategnil, tko da morem čez zimo ponovit vajo 
Sem namoču ja, edin ena objemka je počla ko sem privil ampak na srečo je na začetku in se ni odvil trak nič. Morm še eno it kupit. Nič ni blo fajn povijat, srbi klub rokavicam