Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Re: Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Sem danes zmontiral pa ne dela......... Si ti kakšno dodatno elektriko napeljeval (tako pravta dva tuuja foruma) 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ne, popolnoma nič. Samo rumen konektor (ki je že bil tam) sem odklopil, pripel tega zelenega zraven in oba skupaj vtaknil v radijo in dela. Je res, da imam drugačen radio (cabasse auditorium) ampak, kolikor mi je znano bi morala zadeva enako delat.
Jst imam tudi Cabasse Auditorium - razen, če je ta "Tronic" bistvenega pomena za konektor 
V glavnem, kot sem ponoči obračal forume, naj bi imel na konektor pripeljana še + in -, ki ju vzamem iz napajanja radia na drugem konektorju.
Za izbrat AUX pa klikam na obvolanski ročki "Source", ampak izbira samo med AM, FM in CD. Četrta opcija bi morala biti AUX, če bi zadeva delala.
Ne vem, se bom ukvarjal s tem, ko bom muziko stavil noter - zdaj nimam niti materiala, niti veselja
Sem včeraj pral avto in spredaj je kot bi vozil po motokros poligonu - zadnji
V glavnem, kot sem ponoči obračal forume, naj bi imel na konektor pripeljana še + in -, ki ju vzamem iz napajanja radia na drugem konektorju.
Za izbrat AUX pa klikam na obvolanski ročki "Source", ampak izbira samo med AM, FM in CD. Četrta opcija bi morala biti AUX, če bi zadeva delala.
Ne vem, se bom ukvarjal s tem, ko bom muziko stavil noter - zdaj nimam niti materiala, niti veselja
Sem včeraj pral avto in spredaj je kot bi vozil po motokros poligonu - zadnji
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Tudi moj je tronic. Sem mislil, da je kaj drugače zaradi navigacije (jaz je nimam).
Če ti ne pokaže opcije aux jo moraš najprej vključit tako, da prideš v dodaten meni (držiš tipko expert in daš aux on). Upam, da je bila samo to težava
Če ti ne pokaže opcije aux jo moraš najprej vključit tako, da prideš v dodaten meni (držiš tipko expert in daš aux on). Upam, da je bila samo to težava
Zgleda, da nimava istega radia 
Jst imam tega:

Expert tipke nimam (sem pa o tem bral na forumih). Po menijih nimam nič podobnega AUX on, tudi v skritem diagnostičnem meniju nimam nič uporabnega...
V bistvu moram očitno narediti to:

Tukaj se lepo vidita rdeč in moder kabel, ki gresta od rumenega konektorja s činči do Iso konektorja desno...

Eh ja, očitno spet ni toliko fajn ta changer in DVD navigacija
Še mediaboxa ne morem priklopit gor....
Jst imam tega:

Expert tipke nimam (sem pa o tem bral na forumih). Po menijih nimam nič podobnega AUX on, tudi v skritem diagnostičnem meniju nimam nič uporabnega...
V bistvu moram očitno narediti to:

Tukaj se lepo vidita rdeč in moder kabel, ki gresta od rumenega konektorja s činči do Iso konektorja desno...

Eh ja, očitno spet ni toliko fajn ta changer in DVD navigacija
Je drug radio ja, jaz nimam changerja. Zgleda da bo malo več dela 
V petek se je na poti v Graz zgodil "prijeten" dogodek:

Ja, no, šli smo na izlet, malo šoping, pa taščo obiskat. Štartala sva v Sežani (oz. smo, ker je bil še "kuža" z nama), pobrala na Trojanah Majinega brata in njegovo punco, potem do Šentilja po taščo in v Graz. Torej skupno cca 550km, hitrosti 140, 150km/h, 4 ali 5 v avtu, klima stalno na polno, poraba 6,6L. Happy

Ja, no, šli smo na izlet, malo šoping, pa taščo obiskat. Štartala sva v Sežani (oz. smo, ker je bil še "kuža" z nama), pobrala na Trojanah Majinega brata in njegovo punco, potem do Šentilja po taščo in v Graz. Torej skupno cca 550km, hitrosti 140, 150km/h, 4 ali 5 v avtu, klima stalno na polno, poraba 6,6L. Happy
pismo, sam števce ma pa prov hude

1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Cimer na faksu oz že sošolec iz srednje je imel doma (fotr) 2ko ph.1, 2001 letnik in smo že v SŠ na polno debatirali oktog teh dizlov, nizkih porab ipd.. Potem sva bila cimra na faksu in je privlekel katalog od ph.2, glih, ko je prišla ven 2005. In oba samo
, ko sva zagledala Dynamique in GT pa te števce.
Sem si jih potem potiho želel, ko sva z Majo začela za Lagunami gledat. Ta v oglasu ni imela slike notranjosti, zato je blo potem še toliko lepše presenečenje zagledat te števce in še navigacijo
Sem si jih potem potiho želel, ko sva z Majo začela za Lagunami gledat. Ta v oglasu ni imela slike notranjosti, zato je blo potem še toliko lepše presenečenje zagledat te števce in še navigacijo
Četitam in ti želim še vsaj enkrat tolk km 
Hvala lepa
Sem te klical, pa je ena teta po telefonu uvidevno povedala: "Niko, Aljaž ti ljubazno kaže, da se j*bi, jer je na odmoru na Cresu" 
Kdaj se kej vidimo? 28ga se postaram, moramo kaj spit...
drhouse napisal/-a:Hvala lepaSem te klical, pa je ena teta po telefonu uvidevno povedala: "Niko, Aljaž ti ljubazno kaže, da se j*bi, jer je na odmoru na Cresu"
Na Cres boš pa mogu kej pridet ker kilometri nove ceste se večajo, omejitve pa ostajajo nespremenjene
Nene, zadosti bruhanja za neki časa
Drgač pa ne vem, kdaj bom kakšno stvar organiziral, ker je malo nabasano vse te dni: dopust še do ponedeljka in probava čimbolj izkoristiti, teta je bila težko operirana in smo precej pri njej v Trstu, jutri je brat od Maje operiran na Golniku in gre Maja gor, jst pa sm v Štorjah, čuvam pse 
Se pravi, jutri ne bo nič z LJ iz moje strani, tudi avta nimam - verjetno pa se tebi ne da do Sežane priletet?
Drgač pa sej veš, čez teden v LJ (od ponedeljka naprej), čez vikende pa verjetno v Sežani, da kar potem direktno na morje letiva, dokler je še tako vreme...
Se pravi, jutri ne bo nič z LJ iz moje strani, tudi avta nimam - verjetno pa se tebi ne da do Sežane priletet?
Drgač pa sej veš, čez teden v LJ (od ponedeljka naprej), čez vikende pa verjetno v Sežani, da kar potem direktno na morje letiva, dokler je še tako vreme...
glavno da imaš taščo iz mojih krajev 
Dela v Avstriji pa zdej živi v Šentilju
se pa seli v Graz v kratkem...