Laguna 2 gre nekako po svoje
Re: Laguna 2 gre nekako po svoje
Sam imam monroe reflex iz razloga, ker so imeli te na zalogi. Kot sem ze napisal, dober kompromis med udobjem in trdoto. Sem zadovoljen, ostalih pa ne poznam.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jaz sem tudi imel namen kupiti Monroe reflex, ampak na zalogi dobim Bilstein, cenovno čisto primerljivi z monroe KYB so za 20€ na komad dražji.
Roka, ki s prstom kaže na druge, ima vedno tri prste obrnjene nazaj.
---Laguna II Grandtour 2.0 16V, Privilge Lux, l.06, LPG---
Blistein je vredu firma, so cenovno isto ko Monroe? Bi skoraj rekel da so dražjimorph napisal/-a:Jaz sem tudi imel namen kupiti Monroe reflex, ampak na zalogi dobim Bilstein, cenovno čisto primerljivi z monroe KYB so za 20€ na komad dražji.
RenaultSport
Jaz sem imel original noter KYB in so zelo zgodaj odpovedali. Po zamenjavi na Monroe SensaTrack je kot noč pa dan. Ni pa nujno da je Espace mera za te stvari.
JA Bilstein so bili samo 5 € dražji po komadu od Monroe, vendar pa ker se je trgovec zmotil in mi napačno rekel, da so na zalogi Bilstein jih nisem dobil. Dobil pa sem Sachs amortizer, ker se mi ni dalo čakat pa po trgovinah hodit.
A ima kdo kakšne izkušnje s Sachs amortizerji?
A ima kdo kakšne izkušnje s Sachs amortizerji?
-
espace fan
berem tole ,pa mislem da ni problem v amortizerjih ampak v zadnjih pušah(silenih), ker se je na moji isto dogajalo...
Mislim, da ne bo to (no mogoče tudi do), amortizer je sigurno šel po gobe, ker je spustil olje.