Clio I 1.8 16V, l. '91 - Tinetov beli 16V
če maš motor v avtu maš dela 2 ure d zamenaš vse skup... kar pomen da če motor vlečš vn... jest osebno ne bi tega delal. Luč vn, haubo stran, alternator stran, jermenico servo pumpe stran, losaš servopumpo in jo pustiš tm ker je pod njo en vijak za nosilc... ta cel nosilc pošraufaš stran... matru te bo edin en vijak na konc nosilca k je lih 5 šoba na pot d bi z gedoro lepo losu. Sigurno mn komplikacije če je motor notr 
Re: Clio I 1.8 16V, l. '91 - Tinetov beli 16V
Evo da mal obudim temo.
V avto sm zmonteru servo volan, kar se je izkazalo za vredu naložbo
Trebutno naberam kose za večje zavore, 280mm ker mislem ostat na 15col.
Zamenat moram tud štarter, ker mam origalno not tazga kt ma 5ka al pa lih mal bolšga
Nov štarter bo pa iz kanguja (sej zdi se mi)
.
Sem pa v iskanju polosovin od cliota 2 RS, lahko tud z uničenimi zglobi če kdo ve za kej tazga.
Pa tud spredn voznikov kolotek bi rabu, ker sm mal razbijo avto po zasneženih cestah
V avto sm zmonteru servo volan, kar se je izkazalo za vredu naložbo
Trebutno naberam kose za večje zavore, 280mm ker mislem ostat na 15col.
Zamenat moram tud štarter, ker mam origalno not tazga kt ma 5ka al pa lih mal bolšga
Nov štarter bo pa iz kanguja (sej zdi se mi)
.Sem pa v iskanju polosovin od cliota 2 RS, lahko tud z uničenimi zglobi če kdo ve za kej tazga.
Pa tud spredn voznikov kolotek bi rabu, ker sm mal razbijo avto po zasneženih cestah
No, js bi rabu pa sovoznikovga! 
Servo si dal orginaln od 16Vja?
EDIT: Če boš šaltu na 280mm, in vključno na druga pesta, mam še 4 puše viška. Notranji fi 12m, zunanji 14 in dolžine 25mm. Sem nabavu za moofdi-ja, pa sem reku naj bojo še kake na rezervi!

Servo si dal orginaln od 16Vja?
EDIT: Če boš šaltu na 280mm, in vključno na druga pesta, mam še 4 puše viška. Notranji fi 12m, zunanji 14 in dolžine 25mm. Sem nabavu za moofdi-ja, pa sem reku naj bojo še kake na rezervi!

Js mam pa še en par čeljusti. dam ful poceni
Ma te koloteki so v tem mrazu k kitajski porcelan
Servo pumpo sm dau od megana, zgleda ista kot od cliota, servo letev je pa od williamsa.
Za za zavore čakam enga tipa da se spovne a bo prodau dele.
Naprej v planu še widetrack narest, če bom kot najdu polosovine od rsa (po normalni ceni:))
Za puše se pa še slišva, sam moram vidit kako bom jest to skupi zmetu, k bo ceu projekt.
Že neki časa nazaj sm reku da tale avto res ni za šparat in ga kr preganjam skos in povsod:)
K gledam tuki na forumu te lepe cliote mi je mogoče mal žou, sam vam pa povem da je po makedamu s takim avtom res hudo vozit:)
Servo pumpo sm dau od megana, zgleda ista kot od cliota, servo letev je pa od williamsa.
Za za zavore čakam enga tipa da se spovne a bo prodau dele.
Naprej v planu še widetrack narest, če bom kot najdu polosovine od rsa (po normalni ceni:))
Za puše se pa še slišva, sam moram vidit kako bom jest to skupi zmetu, k bo ceu projekt.
Že neki časa nazaj sm reku da tale avto res ni za šparat in ga kr preganjam skos in povsod:)
K gledam tuki na forumu te lepe cliote mi je mogoče mal žou, sam vam pa povem da je po makedamu s takim avtom res hudo vozit:)
Hehe, pa si le prebil led, priznam, tud jest grešimTineBR napisal/-a:...K gledam tuki na forumu te lepe cliote mi je mogoče mal žou, sam vam pa povem da je po makedamu s takim avtom res hudo vozit:)
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Feltne se menjajo, kakšen lastnik tud vmes, ljubezen do avtov pa ostane
Julij 2010

Julij 2013

Vem, fotka iz telefona je v kurcu, ampak sej avti niso dost bolš, tko da je kar u redu
Julij 2010

Julij 2013

Vem, fotka iz telefona je v kurcu, ampak sej avti niso dost bolš, tko da je kar u redu
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
O madonca tok douh je že to nazaj:) ja avti še kr ustrajajo in pridno nabirajo kilometre:) in buške XD