Clio 2004 klima problem

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
gregor_m

Clio 2004 klima problem

Odgovor Napisal/-a gregor_m »

Imam omenjenega cliota II z avtomatsko klimo, ki pa enkrat dela drugič ne. Torej zgodi se, da klima deluje tako kot mora. Včasih pa piha samo vroč zrak tudi, če jo nastavim na minimum v tem primeru tudi če klimo izklopim ne bo pihal zunanji hladen zrak ampak samo vroč. Zgodilo se je da je bilo zunaj -5 stopinj v kabini pa je pihal samo vroč zrak (klimo sem imel izključeno) ventilacija je bila nastavljena na minimalno temperaturo. To se zgodi naključno med vožnjo včasih pa že takoj, ko zaženem avto.

Kakšen mesec nazaj smo zamenjali plin in senzor temperature toda to ni pomagalo. Zanimivo je to, da se ob vklopu klime kompresor vedno vključi in tudi cevi klime so vedno hladne samo v kabini včasih vseeno piha vroč zrak.

Nerodno je tudi to, da se je potrebno mehaniku naročit in ponavadi na dan servisa vse deluje normalno in nimajo kaj preverjat. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe?
Deniss
Kraj: Kranj

Re: Clio 2004 klima problem

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Vrjetno ne dela motorček lopute ta topel/mrzel zrak, je imel kolega isti problem pri Cliu.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

X2

Ko vam bo nagajalo, se oglasite pri mehaniku in vam naj vozilo priklopi na tester, ter preveri pravilno delovanje motorčka loput
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
gregor_m

Odgovor Napisal/-a gregor_m »

Fan napisal/-a:X2

Ko vam bo nagajalo, se oglasite pri mehaniku in vam naj vozilo priklopi na tester, ter preveri pravilno delovanje motorčka loput
Ravno to je problem, ker pravijo da se je potrebno naročit :? Sem enkrat hotel direktno odpeljat v avtohišo in pravi da nimjo prostega mehanika in se naj prvo naročim.

Kaj to je ena loputa za vse "zračnike", ker ko zadeva ne dela piha iz vseh zračnikov vroč zrak? Mogoče kdo ve koliko okvirno pride ta motorček če se ga menja?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Ko vam bo nagajalo, in vam Ljubljana/Vič ni predaleč, se oglasite pri meni in se bo priklopil tester ( strošek 0€ )
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori