Ventilacija kabine dela na polno Scenic II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
jazbec

Ventilacija kabine dela na polno Scenic II

Odgovor Napisal/-a jazbec »

Pri Scenicu letnik 2003, mi je zacela ventilacija kabine delati z polno mocjo. Na servisu so mi postavili diagnozo:
-zamenjava upora ventilatorja kabine(material cca 100 eur, delo cca.100 eur), potrebno razdreti armaturno plosco.

No ker se mi je to zdelo mal drago sem se lotu raziskovanja. Zadevo sem resil z minimalnimi stroski in nekaj urami dela.

Zadeva trenutno dela ok. bom pa se malo testiral in ce koga zanima tudi opisal resitev.

LP
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Saj lahko vseeno opises postopek, po moznosti s slikami.
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Uf men se je to zgodilo na coupeju leta 99, pa mi je kolega ko dela na servisu to naredil za ðabe. Sam pa najbrz nebi znal, ker nisem prevec stromarja. Dej napis kak se to naredi, za drugic, hehe.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
jazbec

Hja slikat ne morem vec ker sem ze sestavu zadevo. Ce bo mel kdo te probleme naj me kr kontaktira pa mu bom razlozu.

LP
Uporabniški avatar
jazbec

Hja slikat ne morem vec ker sem ze sestavu zadevo. Ce bo mel kdo te probleme naj me kr kontaktira pa mu bom razlozu.

LP
grega77

Odgovor Napisal/-a grega77 »

Prosim za opis, ker imam podobne tezave le da meni nic ne dela, mozno, da je ista tezava.

lep pozdrav
Uporabniški avatar
jazbec

Treba je vzet predal pred sovoznikovimi nogami ven. Se prej mors razdret sredinsko konzolo pod menjalno rocico. Ko to poberes dol lahko prides do upora, ki je tik pod armaturno plosco, precej tezko dostopno. Odklopis upor in ga snames ven, zamenjas tranzistor v njem in probas ce dela.
Men zaenkrat dela bp.

Ce si iz Lj. se lohk oglasis pa ti za kaksen pircek pomagam :D
grega77

Odgovor Napisal/-a grega77 »

Sem iz SG in na zalost ne bo slo, drugace pa nebi bilo problema. Sam mal mi razlozi kak zgleda ta upor in kaksni kabli so gor priklopljeni, da bom vsaj priblizno vedel. Ker pa kot vidim si kar strokovnjak za renault imam tudi jaz en mali problemcek, ki sem ga ze objavil in ni bilo kaj dosti odgovorov. Namrec ko zaklenem avto mi ostane na displeju prizgan tisti mali avtocek in polja za tem in bencin pa se obratomer. Ce bi kar koli vedel, bi prosil za odgovor.

P:S Ce se kdaj srecava ni blema za pirjavascript:emoticon(':D')
Very Happy
bozo2412

Re:

Odgovor Napisal/-a bozo2412 »

jazbec napisal/-a:Treba je vzet predal pred sovoznikovimi nogami ven. Se prej mors razdret sredinsko konzolo pod menjalno rocico. Ko to poberes dol lahko prides do upora, ki je tik pod armaturno plosco, precej tezko dostopno. Odklopis upor in ga snames ven, zamenjas tranzistor v njem in probas ce dela.
Men zaenkrat dela bp.

meni pa se je to nardilo na espace 2.0 dci 173km letnik 2006. ventilacija mi dela na polno in tudi če izklopi ventilacijo na komandah mi DELA..
če VEŠ MORDA REŠITEV ZA TOLE MI JAVI PROSIM.
Uporabniški avatar
ridder

Re: Re:

Odgovor Napisal/-a ridder »

bozo2412 napisal/-a:
jazbec napisal/-a:Treba je vzet predal pred sovoznikovimi nogami ven. Se prej mors razdret sredinsko konzolo pod menjalno rocico. Ko to poberes dol lahko prides do upora, ki je tik pod armaturno plosco, precej tezko dostopno. Odklopis upor in ga snames ven, zamenjas tranzistor v njem in probas ce dela.
Men zaenkrat dela bp.

meni pa se je to nardilo na espace 2.0 dci 173km letnik 2006. ventilacija mi dela na polno in tudi če izklopi ventilacijo na komandah mi DELA..
če VEŠ MORDA REŠITEV ZA TOLE MI JAVI PROSIM.
isti princip. vzemi ven, popravi, vrni nazaj ;)
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
jazbec

Re: Ventilacija kabine dela na polno Scenic II

Tole poglejte, pa veselo na delo:

http://www.youtube.com/watch?v=E_si_YT4ZJg" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori