Rad bi imel belo svetlobo zgoraj, dol pri vratih ter v prtljažniku in zadaj na tablicah..
Plava ne pride prav !
Ker bi si tudi jaz to oranžno luč skinu proč na mojem.
Prišl me je 96€ (diski + ploščice), ker sem vzel diske brez ležajev, sem sprešu ven stare ležaje in jih dal v nove diske.. Ležaji so bli še v uredu stanju in ko so se sprešal ven so tut celi ustal, zato sm potem nabavil kar diske brez ležajev..Storz napisal/-a:kok te je pršlo ? (diski + ploščice ? )

sorii za pozni post :/ sploh nisem opazu tega postaa :S.. Drgače kupu sem jih pri Facelift-u. Svetijo pa belo.. Ker sem vzel 5LED..Markolino napisal/-a:Kje si kupil ledice ? A svetijo bolj belo al plavo ?
Rad bi imel belo svetlobo zgoraj, dol pri vratih ter v prtljažniku in zadaj na tablicah..
Plava ne pride prav !
Ker bi si tudi jaz to oranžno luč skinu proč na mojem.

amm ja kabel bi moral pridit do kretnice.. od kretnice pa naj bi šou en na zvočnik en pa gor na visokotonc .. pol nebo okej.. ?Tomazy2 napisal/-a:Če je kater od tistih visokotonc bo sigurno ... drugač pa ne ...
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večHvalaaZiga00 napisal/-a:Komot lahko napelješ tako, zvočniški kabli med "delovanjem" ne ustavrjajo takih motenj kot jih napapajalni kabel.
Lp

sanchy* napisal/-a:Jst sm mela tut probleme z zadnjimi čeljustmi, pa mi je pri Astilbi reku, da bo pelu enmu popravt, k se ukvarja s tem. In sm dala za komad 50 EUR. Ampak problem je k leva prime tok da drsa po makadamu, desna pa ne. Je pa res, da je bila leva popravljena junija letos, desna pa konec septembra. Se more to kej uležt al kako? Maš kej izkušenj s tem?
EDIT: vsi diski in ploščice menjane letos junija.