Vrata se ne zaklenejo???

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
marko33

Vrata se ne zaklenejo???

Odgovor Napisal/-a marko33 »

Lp. en čas imam že težave z šoferskimi vrati in sicer niso se hotele odklepat in sem moral od znotraj potegnit ročko za odpiranje vrat in potem je bilo spet en čas dobro ampak to se mi že nekaj časa ponavlja. včeraj sem pa opazil da se mi šoferska vrata ko zaklenem avto sploh ne zaklenejo ostala vrata so vsa zaklenjena razen šoferskih. Gre sicer za Laguno II ima kdo kakšno podobno težavo kaj lahko naredim da rešim problem? ali bi moral menjat klučavnico? prosim za pomoč. Hvala Lp. Marko
Laguna II Grandthour DYNAMIQUE
1.9 dCi L 2002
Thuning 146 Hors Power
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Vrata se ne zaklenejo???

Odgovor Napisal/-a Spula »

marko33 napisal/-a:Lp. en čas imam že težave z šoferskimi vrati in sicer niso se hotele odklepat in sem moral od znotraj potegnit ročko za odpiranje vrat in potem je bilo spet en čas dobro ampak to se mi že nekaj časa ponavlja. včeraj sem pa opazil da se mi šoferska vrata ko zaklenem avto sploh ne zaklenejo ostala vrata so vsa zaklenjena razen šoferskih. Gre sicer za Laguno II ima kdo kakšno podobno težavo kaj lahko naredim da rešim problem? ali bi moral menjat klučavnico? prosim za pomoč. Hvala Lp. Marko
Vrata podret in pregledat, verjetno samo "motorček"za zaklep šteka :)
RenaultSport
Uporabniški avatar
yaxo11

Re: Vrata se ne zaklenejo???

Odgovor Napisal/-a yaxo11 »

imam enak problem vendar z zadnjimi vrati na voznikovi strani, nekaj časa je grdo ribalo potem vse utihnilo, od takrat se vrata ne zaklenejo več, sedaj imam obrnjen tisti mali gumb da se vrata od zunaj ne da odpreti.
Rabil bi pomoč pri demontaži mehanizma, kaj vse moram podreti, kako snameš kljuko z tega mehanizma, hvala
Odgovori