alu 15 col na twingota?????
alu 15 col na twingota?????
zanima me ali gredo na twingota l.01 15 col alu z gumami 195/50/15 brez kakrsnega koli posega, ali bo treba kaj predelat,ker sem videl, da modri dirkac ima 16 col.in pa se spuscenega.
eh spet modriMergy napisal/-a:Ma kaj ne gre, vse se da ce se hoce. Za 15ke pomoje ni treba nic prerihtat pa rezat. Mogoce mal blatnike v potegnt. Kokr pa jest vem ma pa modri porezane robove tko da sede gor .
Lp Mergy
tko da 15 col gre gor samo ne sme biti sirsa od 6,5 ker 7 bi mogu ze mal velik predelav...pa seveda je vse odvisno od ET-ja feltne itd.... pa ja se 45 visina je najvec kar je lohka 50 ne bos zbasal
Lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Jaz mam na svojem 195 45 r15 in mam 7 jodno felgo. Sem mogo blatnike pobrusit, distancnike gor dat in gumice na amortizer da ne prevec dol rukne, ker mi je po notranjem blatniku odzgoraj posobalo. No sicer mam spuscenega pa se amortizerje mam krajsane. Pa tudi od kolega 195 50 r15 sem gor probal in tako kot sem rekel, guma soba po salcki od amortizerja, zato 195 50 r15 ni sans da das gor.
no to smo cakali, da eden tako lepo pove iz zvojih izkusenj...obby napisal/-a:Jaz mam na svojem 195 45 r15 in mam 7 jodno felgo. Sem mogo blatnike pobrusit, distancnike gor dat in gumice na amortizer da ne prevec dol rukne, ker mi je po notranjem blatniku odzgoraj posobalo. No sicer mam spuscenega pa se amortizerje mam krajsane. Pa tudi od kolega 195 50 r15 sem gor probal in tako kot sem rekel, guma soba po salcki od amortizerja, zato 195 50 r15 ni sans da das gor.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si