Clio MTV
- Stonecat_612
- Kraj: 1420 (trb)
Re: Clio MTV
Super zgleda.
A CD ki je bil zraven avta še imaš? Če ja, se priporočam za kakšno sliko, pa poslikaj še radio prosim 
Je mozno, da sem te srecal ob 13.15 iz BTCja na Smartinko?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
CD-ja nimam, smo ga nekam založili ali pa komu dali.Stonecat_612 napisal/-a:Super zgleda.A CD ki je bil zraven avta še imaš? Če ja, se priporočam za kakšno sliko, pa poslikaj še radio prosim
Kakšno sliko radia bom še dodal, čeprav nevem če je kaj drugačen od ostalih original CD radiev.
Jap, najbrš res..drhouse napisal/-a:Je mozno, da sem te srecal ob 13.15 iz BTCja na Smartinko?
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.”
― Jeremy Clarkson
― Jeremy Clarkson
No takole, avto ima narejen mali servis, in zamenjan zadnji izpušni lonec, ker je bil original precej prerjaven.
Na novo tudi spojlerček v karbon foliji.
Pa še nekej slikc iz današnjega fotošutinga

Na novo tudi spojlerček v karbon foliji.
Pa še nekej slikc iz današnjega fotošutinga

“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.”
― Jeremy Clarkson
― Jeremy Clarkson
- white_five
- Kraj: Novo mesto
Zelo lep Clio, sm po mojem okusu prevelike feltne. Po mojem okusu 
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 23&t=37799" onclick="window.open(this.href);return false;
lep avtek feltne niso prevelike ampak bi mogu avto okusno spustit in bi bla zadeva mnogo bolša zdej zgleda kot traktor 
CD bi moral poiskati... Aparat pa je 4x40W za razliko od 'civilnih', ki so 4x15W...seba#93 napisal/-a:CD-ja nimam, smo ga nekam založili ali pa komu dali.Stonecat_612 napisal/-a:Super zgleda.A CD ki je bil zraven avta še imaš? Če ja, se priporočam za kakšno sliko, pa poslikaj še radio prosim
Kakšno sliko radia bom še dodal, čeprav nevem če je kaj drugačen od ostalih original CD radiev.
Jap, najbrš res..drhouse napisal/-a:Je mozno, da sem te srecal ob 13.15 iz BTCja na Smartinko?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Hud, dobra barva felten! So pa tudi fotke všečne 
Ja avto bi res lahko bil še malo nižji, sploh spredaj. Nism hotu dajat nekih pocen gewind gor, zato je avto pač nižji za kolikor gre z temi fedri.
Pa še slika starega izpušnega lonca

Pa še slika starega izpušnega lonca

― Jeremy Clarkson
― Jeremy Clarkson