Za črno streho še nisem 100%...rad bi črno svetlečo, samo sem bil opozorjen, da se bodo risi zelo poznali...tako da če se odločim za streho bo verjetno mat ali carbon look...zankci ostanejo na avtu...fedri ostanejo zaenkrat serijski...dovolj nabija.
črna stekla zgledajo ql, upam da te ne bodo ponoči motila, glede na to da ima kupejka že tako ali tako slabo preglednost zadaj.
Jaz na kak svoj avto nikoli več temna stekla, ponoči avta ne moreš rikvercat nikamor če ni dobre zunanje osvetlitve.
Še eno vprašanje, ima tvoja kupejka možnost nastavljanja višine varnostnega pasu, pri naši to hudo pogrešam, mene skos reže po vratu ?
Preglednost je slabša ponoči...za rikvercirat ni panike, saj uporabljam vzratna ogledala, tako da mi je vseeno...pa v veliko pomoč je park senzor. Mislim da nima možnost nastavljanja pasa...jaz se počutim dobro na svojem mestu...sedež je v najnižjem položaju, imam pa 180cm...nikjer me nič ne reže oz. moti.
Pritoževala se je edino moja, ker če je voznikov sedež v najnižjem položaju, zadaj sedeči ne more dat nog pod sedež...kar je pa bilo recimo izvedljivo pri prejšnjem ( C5 Tourer).
Glede napisa dol dobit je bil to kak poseben postopek ali je šlo dokaj enostavno? Te nove rore za izpuhe, kje si to nabavil če lahko vprašam? Je v planu tudi kak chip tuning ali zaenkrat samo styling?