Renault Laguna 3 2.0gt 205hp
Re: Renault Laguna 3 2.0gt 205hp
Kakšno ima ta stroj kaj porabo?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
pozimi k so temperature pod 0, je med 11 in 12, zdaj v tem prehodnem obdobju okoli 10, poleti k je toplo pa med 8 in 10, odvisno kak tišiš. avtocesta, 130 na uro umirjeno, poraba 7.skoči pa hitro gor, ko se kdo jajca pa se ne umaknedrhouse napisal/-a:Kakšno ima ta stroj kaj porabo?
Pa sploh ni toliko hudo...
En zloben možiček me neki meša po glavi, da naj bo naslednji avto turbo bencin na plin in ne dizel
En zloben možiček me neki meša po glavi, da naj bo naslednji avto turbo bencin na plin in ne dizel
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sam razmisljam da ko se bo nabralo kej denarja,da bom na plin predelal. Drugace pa se kr tezko primerja dizl laguna z bencinsko,vsaj kar se pospeskov tice. Kr potegne. Pa zdi se mi, da bolje deluje na 95 oktanski kot pa 100. Imam dosti manj crnine zadaj na rorih pa avto lepse tece. Ne vem zakaj,ker najbolj logicno ni
Ja v pospeških, če primerjaš tvojo in dCi180 je ziher 2s razlike. V prožnosti verjetno diesel zmaga, ker je vseeno konkretna razlika v navoru. Do zdej nisem še vozil turbo bencinarja, mi je pa pri dizlu všeč šus turbina pri 1800 obratih. Tudi, če ne na papirju zmogljivosti niso hude, ti da tisti občutek, da avto vleče. Rad bi mel zmogljiv avto za na AC, hkrati pa trenutno delam veliko kratkih poti (5, 10km v eno smer), kar zdej štukam s starim Cliom, Lagunca pa stoji na parkingu. Za tako kombinacijo se mi zdi turbo bencin in plin prava kombinacija. Ker vseeno veliko stavim na navor pri "nižjih" obratih, kjer me je do zdej vsak bencinar pustil hladnega (vozil sem do max 1800ccm). Turbo bencin pa bi znal imet tisti pravi šus spodaj. Plin pa bi ceno na 100km približal dizlu. Bomo videli, itak načeloma ne bom menjaval Lagune še vsaj 3 leta, če bo vse ok...
Zakaj bi ti na 100 šlo slabše pa si ne znam razlagat
Zakaj bi ti na 100 šlo slabše pa si ne znam razlagat
Malo sem pobrskal po netu iz zanimanja performans tih dveh lagun in so me številke kar presenetile. Dci180 8.5s do 100 in 400nm, 2.0gt205 7.8 do 100 in 300nm kar se mi zdi zelo majhna razlika in navor pri dci zmaga 
Drugače pa hud voz oba
Drugače pa hud voz oba
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Huh, sem mislil, da ima 2.0T prej 7, kot skoraj 8s
Ok, je pa res, da govorimo o kravi s 1500kg.
Cist realno se mi 8s zdi veliko, res pa je da se nikoli nisem probal merit casa. Stopi pa konkretno,sploh ko pri 2000 zacne turbina delat. Spet pa odvisno kak je avto obremenjen. Nisem se se pa z dizlom peljal.
Ja res se zdi veliko 8s ampak te to že kar lepo lepi na sedeže
, sploh če gledam proti svoji 1.9 dci ki ima 11s pa se solidno gre 
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
sem probal na eni sicer ne preveč ravni cesti, pa čisto amatersko kar se tiče časa prestavljanja itd, pa je naneslo 8,5s do 100km. lepi pa ja 
lepo, tok kt moja, 160 konjskarakec00 napisal/-a:sem probal na eni sicer ne preveč ravni cesti, pa čisto amatersko kar se tiče časa prestavljanja itd, pa je naneslo 8,5s do 100km. lepi pa ja
Kako je velik intercooler? a je tak kot pri meganu?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Pojma nimam,ker ne vem kak je pri meganu:)
in kako to da jo po takem kratkem casu prodajas?? lp
Rabim vecji avto zaradi vecje familije in hobija. Avto je bomba ampak premala.