Hitre spojke na naftnem filtru

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
lisko

Hitre spojke na naftnem filtru

Odgovor Napisal/-a lisko »

Clio II faza I. Renault je bil v tistem času že dost napreden, da je na vse spoje ( naftni filter, pumpa, tank...) Namestil hitre spojke. V teh spojkah so O tesnila, ki z leti postanejo trda in pri vseh konektorjih veselo vleče zrak.
Ima kdo s tem že izkušnje? Že reševal kdo ta problem? Se dobijo samo tesnila ali pa če kdo ve kakšne mere njih?
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Hitre spojke na naftnem filtru

Odgovor Napisal/-a Spula »

lisko napisal/-a:Clio II faza I. Renault je bil v tistem času že dost napreden, da je na vse spoje ( naftni filter, pumpa, tank...) Namestil hitre spojke. V teh spojkah so O tesnila, ki z leti postanejo trda in pri vseh konektorjih veselo vleče zrak.
Ima kdo s tem že izkušnje? Že reševal kdo ta problem? Se dobijo samo tesnila ali pa če kdo ve kakšne mere njih?
Pokliči na pooblaščenca pa povej katere gumice rabiš mislim, da bi se morale dobit. Drugače pa vzami eno ven in pojdi malo okoli po trgovinah.
RenaultSport
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Hja na pooblaščenca lahk grem vprašat....
Če jih vzamem ven je avtek nevozen....
Če jih menjam ostaja možnost ponovitve....
Za zdaj sem menjal cev, ki povezuje filter s pumpo in dal gumi cev za gorivo. Nastavki ( "duci" ) so premera 8 mm in točno taka cev paše gor ter jo zatesnil z navadnimi objemkami, kot imajo vsi pametni stari avti. Bega me le še dovod na filter in pa pri tanku.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

lisko napisal/-a:Hja na pooblaščenca lahk grem vprašat....
Za zdaj sem menjal cev, ki povezuje filter s pumpo in dal gumi cev za gorivo. Nastavki ( "duci" ) so premera 8 mm in točno taka cev paše gor ter jo zatesnil z navadnimi objemkami, kot imajo vsi pametni stari avti. Bega me le še dovod na filter in pa pri tanku.
Res je lahko tudi "štukaš" z navadno cevjo (gumi cev). Potem pa vsaj zmeri gumico pa pojdi v kakšen Prit na vič ali pa Hib na kolinski u LJ. nekaj se bo ziher našlo. Pa ko daješ skupaj namaži z mastjo v spreju.
RenaultSport
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

lisko napisal/-a:Hja na pooblaščenca lahk grem vprašat....
Pozdravljeni

Eno tesnilo vzemite ven, izmerite in vgradite nazaj. Mere mi sporočite in poslal vam jih bom po pošti. Vozilo bo vozno :)

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori